Så tacklar österbottniska företag coronakrisen – Multitronic Pro öppnar webbshop specialbyggd för att passa företag, stat och kommuner

Robert Granholm.

Företag och organisationer har andra behov än privatpersoner. Mitt i coronakrisen lanserar Multitronic Pro en webbshop specialanpassad för att betjäna just sin målgrupp.

Vasaföretaget Multitronic Pro jobbar med it-lösningar för företag, kommun och stat. Det är speciella målgrupper med specifika behov.

Multitronic Pro erbjuder allt från konsultering till hårdvara, från nätverk till kommunikation.

– Ofta blir det frågan om totallösningar, säger Robert Granholm, vd för Multitronic Pro.

Ofta blir det frågan om totallösningar.

Kraftig tillväxt

Multitronic Pro som bolag föddes 2018, då divisionen bröts ut till ett skilt bolag i Multitronic-koncernen. Starten blev bra och företaget lyckades tredubbla sin omsättning under fjolåret.

I år målsättningen att dubbla omsättningen ytterligare. Som ett led i det arbetet, för att hålla både nya och gamla kunder nöjda, lanserar företaget nu en specialutvecklad webbshop. (Länk)

Multitronic som företag och koncern är själva pionjärer med sin webbshop (länk), men där är det konsumentmarknaden som är i fokus.

Andra behov hos företag

Multitronic Pros nya  webbshop, mPro Shop, är dedikerad för att passa företag och andra aktörer med FO-nummer. Fokuseringen gör att det på ett bättre sätt går att få fram information, lösningar och erbjudanden.

Den nya webbshoppen betjänar både stora och små kunder, organisationer och samarbetspartners. Till Multitronic Pros kunder hör förutom företagarkåren till exempel den finska staten, däribland polisen.

Internationellt, speciellt i Nordeuropa, är Vasaföretaget också på frammarsch.

– Det är klart att vi inte vet vad coronan ställer till med men vi är positiva och håller andan uppe, säger Robert Granholm.

LÄS OCKSÅ:

Multitronic växer kraftigt – Service viktig del av konceptet – Öppnar snart ny butik

Lämna ett svar