Först, bäst och djupast på österbottnisk business. Det är vår ambition. Det är inget litet mål heller, med tanke på att vi anser att det österbottniska näringslivet är det bästa i världen.

Som prenumerant vet du vad som händer både lokalt och regionalt i näringslivet. Vi har anställda ekonomireportrar och därtill över hundra gästskribenter som ger unika inblickar i vad som är på gång just nu.

Du får tillgång till allt material på sajten, du får inbjudningar till våra event, du håller dig uppdaterad och blir en del av en växande gemenskap.

För 2,50 euro per vecka, eller till och med snäppet under det, får du tillgång till allt vi vet.

 Fortlöpande prenumeration 1 månFortlöpande prenumeration 6 månFortlöpande prenumeration 12 mån
Prova gratis i 14 dagar
Senaste webbnyheter
Arkiv
Nyhetsbrev
Beställ: 9,90 €/1 månBeställ: 59 €/6 månBeställ: 99 €/12 mån
Månadspris9,90 €9,83 €8,25 €

Prenumerationen förnyas automatiskt, antingen med 1, 6 eller 12 månaders intervall, helt enligt ditt val. Du kan stänga av prenumerationen när du vill.

Hälsningar från chefredaktören

Bra ekonomijournalistik kostar att producera och den som betalar bestämmer innehållet. Vi vill att det är du som bestämmer.

Vi skippade till och med bannerförsäljningen för att det inte uppskattades bland läsarna. Vi menar allvar med att det verkligen är du som bestämmer.

Vi bygger något bra tillsammans och vill att du är med. Nej, vi inte bara vill det, vi behöver dig, tack.

Blir du prenumerant lovar vi att servera dig inspiration och mervärde. Vi håller dig uppdaterad, vi hjälper dig i din karriär och för ditt företag eller din organisation framåt.

Vi ska också ha kniven på strupen på oss själva hela tiden, levererar vi inte kan du säga upp din prenumeration direkt.

Prenumerera på Vaasa Insider redan i dag, tack. Tillsammans skapar vi något bra.

Peter Stolpe
Vaasa Insiders chefredaktör och grundare