Gone fishing – Vaasa Insider håller sommarstängt 4-17.7

Sommarstängt grafik loma

Wow vilket halvår! Nu kopplar Vaasa Insiders team ner några dagar för att orka med hösten som ser ut att bli minst lika fullspäckad.

Första halvan av det pågående året har varit extremt intensiv i Österbotten. Det är så mycket bra saker på gång!

Vaasa Insider tar temperaturen i landskapet och berättar om vad som händer. Vi vill gärna kasta ved på brasan, koppla ihop folk och inspirera till nya stordåd.

Vaasa Insiders egen utveckling under årets första halvår blev bra. Den långsiktiga utvecklingen bekräftas av vårt nya bokslut som tydligt visar en kraftig tillväxt för tredje året i rad.

Vi är stolta över att engagemanget ekonomisajten föder nyligen placerades på 89:e plats i hela FinlandLinkedIn, före både stora städer och börsbolag.

Viktigt för oss har också varit att vår nysatsning Vaasa International körts igång och tagits väl emot.

Vi kan samtidigt avslöja att försäljningen till vår papperstidning Botnia Insider går strålande. Det finns knappast många andra bolag som säljer så bra till pappret så de kämpar med utrymmesbrist.

Utvecklingen har inte kommit gratis.

Den goda utvecklingen har ändå inte kommit gratis. Vi jobbar nära nog dygnet för att få det att snurra. Många frivilliga bidrar bidrar med tid och energi för att det ska gå runt.

Lönsamheten i branschen är usel så det är tur det finns andra värden att jobba för. Vi brinner för det här och det hårda jobbet ska fortsätta.

För att orka med tempot kommer vi att köra på sparlåga från 4 till 17 juli. Under dessa två veckor uppdateras våra webbplatser sparsamt eller inte alls.

Efter det är vi laddade och tillbaka med full kraft igen!

Vi ser fram emot hösten. Mycket tyder på att stora investeringar är på kommande till landskapet. Under hösten planerar även Vaasa Insider som bolag att göra en av sina största satsningar någonsin.

 

LÄS OCKSÅ:

Vaasa Insider klockar in på 89:e plats i hela Finland på LinkedIn – Det lilla mediabolaget placerar sig före flera börsbolag och städer

Vaasa Insider ökar omsättningen rejält och visar liten vinst – ”Tusen tack för att ni tror på oss”

Lämna ett svar