Vaasa Insider ökar omsättningen rejält och visar liten vinst – ”Tusen tack för att ni tror på oss”

Raija Koivisto, Peter Stolpe, Minna Joki - Vaasa Insider
Raija Koivisto, Peter Stolpe, Minna Joki. Kuva: Kirsi Koivisto

Vaasa Insider har under fjolåret ökat sin omsättning med 66 procent. Bolaget visar också en liten vinst.

Fjolårets bokslut börjar vara färdigt för Vaasa Insider. Det står klart att företagets omsättning ökat kraftigt för tredje året i rad. Bolaget lyckas trots ökningen göra ett positivt resultat.

– Jag tycker det är helt fantastiskt att vi växt så fort och ändå fått det att gå runt ekonomiskt, säger Peter Stolpe, vd och chefredaktör för Vaasa Insider.

– Men jag överdriver inte heller om jag säger att vi är många som jobbat nästan dygnet runt för att få det att snurra, säger Stolpe.

Bockar djupt

Peter Stolpe vill ta tillfället i akt och ödmjukt tacka alla läsare, kunder och samarbetspartner.

– Utan er är vi ingenting och kommer ingenvart, säger han.

Stolpe riktar ett lika stort tack till teamet som skapar innehållet och håller i trådarna. Mentorer och coachning spelar också stora roller, säger han.

– Tusen tack allihopa.

Mycket jobb kvar

Vaasa Insider driver den tvåspråkiga österbottniska ekonomisajten www.vaasainsider.fi. Bolaget ger ut den fysiska tidningen Botnia Insider med en enorm upplaga, över 70 000 tidningar trycks av varje nummer.

I slutet av fjolåret har bolaget också startat den internationella sajten www.vaasainternational.fi. Sajten, som sätter landskapets företag, skolor och organisationer på världskartan, fick ett mycket bra mottagande.

Vaasa International banner » www.vaasainternational.fi - Business | Education | Living | Travel - English news from Vaasa and Ostrobothnia

Därtill har bolaget genomfört flera framgångsrika innovativa projekt. Peter Stolpe säger att samtliga affärsområden under fjolåret växt rejält.

– Vi har gjort många bra saker men vi har massvis med saker kvar att göra, säger Stolpe.

Peter Stolpe säger att allt vad företaget gör strävar efter att utveckla det här området till det mest attraktiva stället på jorden.

– Kan vi bidra till att vi alla blir ens en procent bättre varje år kommer det att sätta in hela landskapet på en bana som tar oss till stjärnorna, säger Stolpe.

 

LÄS OCKSÅ:

Vaasa Insider får Vasa Företagares pris som Årets samarbetspartner

Lämna ett svar