Gone fishing – Vaasa Insiderin toimisto on suljettu 4.-17.7.

Sommarstängt grafik loma

Vau, millainen puolivuosi! Nyt Vaasa Insiderin tiimi lähtee muutamaksi päiväksi rentoutumaan selvitäksemme vähintään yhtä vauhdikkaalta näyttävästä syksystä.

Kuluvan vuoden alkupuolisko on täällä Pohjanmaalla ollut erittäin intensiivinen. Täällä tapahtuu niin paljon hienoa!

Vaasa Insider seuraa jatkuvasti Pohjanmaan kuulumisia ja pitää sinut ajan tasalla. Tavoitteenamme on lisätä löylyä kiukaaseen, yhdistää ihmisiä ja innostaa uusiin saavutuksiin.

Vaasa Insiderin oma kehitys alkuvuonna on ollut myönteistä. Pitkän aikavälin kehitystä vahvistaa uusi tilinpäätöksemme, joka osoittaa selvästi vahvaa kasvua jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Olemme ylpeitä siitä, että taloussivustomme innostaa lukijoita osallistumaan keskusteluun siinä määrin, että LinkedIn-sivumme nousi toukokuussa 89. sijalle koko Suomessa – ohittaen niin suuria kaupunkeja kuin pörssiyhtiöitäkin.

Meille oli myös tärkeää, että uusi englanninkielinen sivustomme Vaasa International on päässyt alkuun ja saanut hyvän vastaanoton.

Voimme samalla paljastaa, että paperilehtemme Botnia Insiderin myynti sujuu loistavasti. Tuskin on monia yhtiöitä, joiden lehtimyynti sujuu niin hyvin, että ne kamppailevat tilanpuutteen kanssa.

Hyvä kehitys ei ole ollut ilmaista.

Hyvä kehitys ei kuitenkaan ole ollut ilmaista. Työskentelemme lähes vuorokauden ympäri pysyäksemme kärryillä. Monet vapaaehtoiset lahjoittavat aikaansa ja energiaansa sen eteen.

Alan kannattavuus on surkea, joten onneksi on muitakin arvoja, joiden eteen voi tehdä töitä. Suhtaudumme tähän intohimoisesti ja kova työmme jatkuu.

Pysyäksemme vauhdissa otamme kuitenkin rauhallisemmin kesän aikana sulkemalla toimistomme 4.-17.7. välisenä aikana. Näiden kahden viikon aikana verkkosivujamme päivitetään niukasti tai ei lainkaan.

Sen jälkeen olemme taas täydessä iskussa!

Odotamme innolla syksyä. On vahvoja viitteitä siitä, että maakuntaamme on suuria investointeja odotettavissa. Vaasa Insider aikoo myös syksyn aikana toteuttaa yhden kaikkien aikojen suurimmista hankkeistaan.

 

LUE MYÖS:

Vaasa Insider on 89. suosituin LinkedIn-sivu Suomessa – Pieni mediayhtiö aktivoi käyttäjiä enemmän kuin useat pörssiyhtiöt ja kaupungit

Vaasa Insiderin liikevaihto kasvoi rajusti jo kolmatta vuotta peräkkäin – ”Kiitos, että uskotte meihin”

Vastaa