Viimeinen mahdollisuus ostaa lippu Insider Event: Näin onnistut hinnoittelussa -tapahtumaan

Timo Toivanen
Timo Toivanen.

Vaasa Insider järjestää 5. joulukuuta tapahtuman, jossa kouluttaja ja oivalluttaja Timo Toivanen kertoo, miten hinnoitellaan tuotteet ja palvelut oikein. Lipunmyynti päättyy sunnuntaina.

Hinnoittelu on yksi kannattavan liiketoiminnan kulmakivistä. Silti varsinkin pk-yrityksissä on puutteellista osaamista hinnoittelusta.

Vaasa Insider haluaa tapahtuman avulla auttaa yrittäjiä ja yritysten vastuuhenkilöitä hinnoittelemaan tuotteet ja palvelunsa paremmin. Tämän sanoman perilleviemiseksi järjestetyssä tapahtumassa Timo Toivanen avaa esimerkein onnistuneen hinnoittelun salaisuuksia.

Timo Toivasella on 15 vuoden kokemus yritysten sparraajana, kouluttajana ja valmentajana. Hän törmää jatkuvasti siihen, että hintoja on ravisteltu enemmän tai vähemmän hihasta.

Kohti parempaa menestystä

Toivanen on myös nähnyt, kuinka suuren vaikutuksen parempi hinnoittelu voi tehdä.

– Jokaisessa yrityksessä, joissa hinnoittelua tehdään aktiivisesti, lopputulos on lähes poikkeuksetta parempi.

Tarkemmin Toivasen näkemyksistä voi lukea aiemmin julkaisemistamme jutuista. Pk-yrityksen näkökulmasta hän kertoi tässä jutussa ja yksinyrittäjän näkökulmasta tässä jutussa.

Näin ostat lipun

Vaasa Insider järjestää tapahtuman tukijoidensa avustuksella. Tukijoina ovat Vaasan Osuuspankki ja Ebita Talouspalvelut.

Tapahtuma järjestetään 5. joulukuuta kello 14.30-16.00 Wasa Innovation Centerissä. Lippu maksaa 154,70 euroa + alv, eli verojen kanssa 170,17 euroa.

Lipunmyynti päättyy sunnuntaina 3.12.

Lähetämme laskun henkilökohtaiseen sähköpostiisi tai edustamallesi yritykselle/organisaatiolle. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse, peter.stolpe@vaasainsider.fi.

Tervetuloa mukaan!

OP Vasa logo, ebita logo
LUE MYÖS:

Insider Event: Näin onnistut hinnoittelussa, antaa paljon eväitä myös yksinyrittäjille, lupaa Timo Toivanen

Insider Event: Näin onnistut hinnoittelussa, järjestetään joulukuussa – Timo Toivanen opastaa onnistuneeseen hinnoitteluun

Lämna ett svar