Vaasa Insider expanderar – Redaktionen flyttar in i nytt kontor

Pekka Leiviskä, Minna Joki, Malin Vesterback, Peter Stolpe
Vaasa Insiders redaktion består av Pekka Leiviskä, Minna Joki, Malin Vesterback och Peter Stolpe. Foto: Ann-Britt Pada

Vaasa Insider flyttar fram positionerna. Företaget satsar på tätare samarbeten och ett eget kontor.

Vaasa Insider har flyttat in i ett eget kontor på Wasa Innovation Center-området i Dragnäsbäck i Vasa.

– För oss är det en viktig milstolpe med målet att öka samhörighetskänslan och skapa ännu bättre artiklar och produkter, säger vd Peter Stolpe.

Behåller gamla nyckeln

Tidigare har redaktionen jobbat i ett delat kontorsutrymme i Wasa Innovation Center, alltså i det stora centret, det för många bekanta huset med en glaskupol på taket.

– Det är en värdefull mötesplats som ger och skapar enormt mycket, vi isolerar oss inte heller i och med flytten utan behåller nyckeln dit också så vi kan fortsätta mötas där, säger Stolpe.

Tätare samarbeten

Redaktionen flyttar nu till grannhuset och blir i och med flytten underhyresgäster till Kvarkenrådet. I samma utrymme sitter eventkoordinator Fredrik Furu, bekant även som artist.

Peter Stolpe ser framemot fina kaffestunder med hela gänget och säger att beröringspunkten till Kvarkenrådet uppskattas.

– Vi har stor respekt för Kvarkenrådets viktiga arbete och hoppas på många samarbeten, säger Stolpe.

I samband med flytten satsar Vaasa Insider även på ett tätare samarbete med Malin Vesterback som också flyttar in på den lilla redaktionen.

– Malin har ett spännande och personligt grepp på berättandet och läsarna kan se framemot ännu flera spännande reportage av henne, säger Stolpe.

Vaasa Insider toimitus - redaktion
Med alla medarbetare fysiskt i samma arbetsrum skapas tätare samverkan. På bilden: Peter Stolpe, Malin Vesterback, Pekka Leiviskä, Minna Joki. Foto: Ann-Britt Pada

 

LÄS OCKSÅ:

Botnia Insiders klimatavtryck uträknat och nerpressat – Nya klimatåtgärder startar

Lämna ett svar