Vaasa Insider laajenee – Toimitus muuttaa uusiin tiloihin

Pekka Leiviskä, Minna Joki, Malin Vesterback, Peter Stolpe
Vaasa Insiderin toimituksessa työskentelevät Pekka Leiviskä, Minna Joki, Malin Vesterback ja Peter Stolpe. Kuva: Ann-Britt Pada

Vaasa Insider jatkaa kehitystään. Yhtiö panostaa nyt tiiviimpään yhteistyöhön ja yhteisiin toimitiloihin.

Vaasa Insider on muuttanut uuteen toimistoon Wasa Innovation Centerin alueella Vaasan Vetokannaksella.

– Meille tämä on tärkeä virstanpylväs, jonka tavoitteena on lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luoda entistä parempia artikkeleita ja tuotteita, sanoo toimitusjohtaja Peter Stolpe.

Vanha avain edelleen käytössä

Aiemmin toimitus työskenteli jaetuissa toimistotiloissa Wasa Innovation Centerissä eli monelle tutussa keskusrakennuksessa, jossa on lasikupolikatto.

– WIC on arvokas kohtaamispaikka, joka luo paljon lisäarvoa. Emme halua eristäytyä siitä, vaan pidämme avaimen hallussamme, jotta voimme edelleen järjestää tapaamisia siellä, Stolpe sanoo.

Tiiviimpää työskentelyä yhdessä

Toimitus muuttaa nyt naapuritaloon Merenkurkun neuvoston alivuokralaisena. Samassa tilassa istuu tapahtumakoordinaattori ja tuttu muusikko Fredrik Furu.

Peter Stolpe odottaa innolla yhteisiä kahvihetkiä ja sanoo, että lähempi yhteys Merenkurkun neuvostoon on arvostettu asia.

– Kunnioitamme suuresti Merenkurkun neuvoston tärkeää työtä ja toivomme paljon yhteistyötä jatkossa, Stolpe sanoo.

Muuton yhteydessä Vaasa Insider panostaa myös tiiviimpään yhteistyöhön Malin Vesterbackin  kanssa, joka tulee nyt mukaan tiimiin.

– Malinin tarinankerronta on kiinnostavaa ja persoonallista, ja lukijat voivat jatkossa odottaa häneltä vielä hienompia artikkeleita, Stolpe sanoo.

Vaasa Insider toimitus - redaktion
Yhteistyö tihenee, kun työntekijät ovat fyysisesti saman katon alla. Kuvassa: Peter Stolpe, Malin Vesterback, Pekka Leiviskä, Minna Joki. Kuva: Ann-Britt Pada

 

LUE MYÖS:

Botnia Insiderin ilmastojalanjälki laskettu ja vähennetty – Uudet ilmastotoimet alkavat

Vastaa