Asianajotoimisto Aki Aapio avaa ovensa Vaasassa – Perustaja istahtaa mielellään samaan veneeseen asiakkaan kanssa

Aki Aapio
Aki Aapio

Asianajotoimisto Aki Aapio pyyhältää raikkaan tuulahduksen tavoin varsin perinteiselle alalle. Perustaja Aki Aapio hallitsee hyvin sopimusjuridiikan ja vieläpä erityisen hyvin kiinteistöihin ja yrityskauppoihin liittyvät asiat.

Aki Aapio avasi maaliskuussa omaa nimeään kantavan asianajotoimiston. Toimitilat löytyvät Vaasasta, mutta samalla perustettiin sivukonttorit myös Seinäjoelle ja Helsinkiin.

– Yrittäjyys on aina kiinnostanut minua ja odotan innolla, että pääsen kehittämään toimintaamme, Aki Aapio sanoo.

Aapion toimistolla on ollut yllättävänkin vauhdikas alku. Vaikka perustajalla on ainoastaan muutama kuukausi yrittäjyyttä takanaan, ovat asiakkaat jo löytäneet toimiston hyvin.

Vahvaa osaamista takataskussa

Aki Aapio
Aki Aapio.

Aki Aapio on ehkä yrittäjänä uusi, mutta hänellä on vahva juridinen tausta. Aiemmin Aapio on työskennellyt muun muassa Roschierilla Helsingissä sekä Pohjanmaan käräjäoikeudessa Vaasassa. Ennen oman toimistonsa perustamista Aapion työpaikkana oli DKCO Asianajotoimisto.

Tuoreella yrittäjällä on vankkaa osaamista erityisesti yrityskauppoihin sekä kiinteistöihin, asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Juridista koulutusta täydentää kiinteistötalouden diplomi-insinöörin tutkinto.

– Haluan jatkuvasti kouluttaa itseäni lisää ja nyt viimeisimpänä olen suorittanut isännöitsijän ammattitutkinnon voidakseni entistä paremmin palvella niin taloyhtiöitä kuin niiden asukkaita, Aapio kertoo.

Haluan jatkuvasti kouluttaa itseäni lisää.

Samassa veneessä asiakkaan kanssa

Aki Aapio tuo tuulahduksen uutta energiaa ja uusia ajatuksia perinteiselle alalle, jossa asiantuntijoiden keski-ikä on tunnetusti melko korkea. Aapio soveltaa mielellään uusia käytäntöjä ja hänestä yrittäjällä pitäisi yhä enenevissä määrin olla rohkeutta istahtaa samaan veneeseen asiakkaan kanssa.

Aapio ei arastele sellaisiakaan toimeksiantoja, joissa hän jakaa riskit yhdessä asiakkaan kanssa. Esimerkkinä tästä hän on jopa sopinut pienentävänsä omaa palkkiotaan, jos riita-asian ratkaisu ei olekaan ollut suunnitelmien mukainen.

Asiakkaina yrityksiä ja yksityishenkilöitä

Aki Aapio palvelee asiakkaitaan monenlaisissa asioissa. Yritykset pyytävät Aapiolta apua esimerkiksi kauppakirjojen, myyntisopimusten ja osakassopimusten laatimisessa sekä erilaisten riitatilanteiden ratkaisemisessa.

Toimiston asiakkaina on myös yksityishenkilöitä. Aapiota on jo pyydetty edustamaan asiakkaita taloasioihin liittyvissä riitatilanteissa, esimerkkeinä hometalot ja urakkariidat.

Laatutakuu

Aki Aapiolle laatu on kaikessa tekemisessä ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Tavoitteena on olla luotettava kumppani asiakkaalle kaikissa tilanteissa. Tällä hetkellä Aapio työskentelee yksin, mutta häneltä löytyy kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden puoleen kääntyä tarvittaessa.

Aapion toimisto sijaitsee Vaasassa osoitteessa Rantakatu 13V. Paikalliset tuntevat rakennuksen entisenä vesituomioistuimena. Asianajotoimisto Aki Aapio palvelee sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Lisää tietoa yrityksen toiminnasta sekä yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.akiaapio.fi.

LUE MYÖS:

Marja-Riitta Vest: “Suomi elää Länsirannikosta”

Vastaa