Tavoitteenamme on kertoa Pohjanmaan talousuutiset aina ensimmäisenä, parhaiten ja syvällisimmin. Tavoite ei ole pieni, sillä uskomme, että talouselämä Pohjanmaalla on maailman kärkeä.

Tilaajana tiedät, mitä elinkeinoelämässä tapahtuu niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Omien taloustoimittajiemme lisäksi meillä on yli sata vieraskirjoittajaa, joiden tekstit tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman siihen, mitä juuri nyt on meneillään.

Kahdella ja puolella eurolla viikossa saat pääsyn kaikkeen, mitä me tiedämme. Pääset lukemaan artikkeleita sivustollamme, pysyt ajan tasalla, saat kutsuja tapahtumiimme ja tulet osaksi kasvavaa yhteisöä.

 Kestotilaus 1 kkKestotilaus 6 kkKestotilaus 12 kk
14 pv ilmainen kokeilujakso
Päivittäiset verkkouutiset
Arkisto
Uutiskirje
Tilaa 9,90 €/1 kkTilaa 59 €/6 kkTilaa 99 €/12 kk
Kuukausihinta9,90 €9,83 €8,25 €

Tilauksesi uusiutuu ja maksukorttiasi veloitetaan automaattisesti valintasi mukaan joko 1, 6 tai 12 kuukauden välein. Voit päättää tilauksesi milloin haluat.

Päätoimittajan terveiset

Hyvän talousjournalismin tekeminen maksaa ja mielestämme se, joka maksaa, päättää sisällöstä. Me haluamme, että sinä päätät.

Olemme jopa jättäneet bannerimyynnin väliin, koska lukijamme eivät arvostaneet sitä. Tarkoitamme ihan oikeasti, että sinä olet yksi päättäjistämme.

Rakennamme yhdessä jotain hyvää ja haluamme sinut mukaan. Ei, emme pelkästään halua, vaan tarvitsemme sinua!

Jos tilaat Insiderin, lupaamme aimo annoksen inspiraatiota ja lisäarvoa. Pidämme sinut ajan tasalla ja autamme sinua, yritystäsi tai organisaatiotasi eteenpäin. Jos et ole tyytyväinen siihen, mitä saat, voit aina perua tilauksesi välittömästi.

Tilaa siis Vaasa Insider jo tänään. Luodaan yhdessä jotain hyvää!

Peter Stolpe
Vaasa Insiderin päätoimittaja ja perustaja