Tavoitteemme on kertoa Pohjanmaan talousuutiset aina ensimmäisenä, parhaiten ja syvällisimmin. Tavoite ei ole pieni, sillä uskomme, että talouselämä Pohjanmaalla on maailman kärkeä.

Tilaajana tiedät, mitä elinkeinoelämässä tapahtuu niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Omien taloustoimittajiemme lisäksi meillä on yli sata vieraskirjoittajaa, joiden tekstit tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman siihen, mitä juuri nyt on meneillään.

Pääset lukemaan kaikkia artikkeleita sivustollamme, pysyt ajan tasalla, saat kutsuja tapahtumiimme ja tulet osaksi kasvavaa yhteisöä.

✅  14 pv ilmainen kokeilujakso
✅  Päivittäiset verkkouutiset
✅  Arkisto
✅  Uutiskirje joka viikko (ei spämmiä!)

Kestotilaus 1 kkKestotilaus 6 kkKestotilaus 12 kk
Tilaa 9,90 €/kkTilaa 59 €/6 kkTilaa 99 €/12 kk
Kuukausihinta9,90 €9,83 €8,25 €

Tilauksesi uusiutuu ja maksukorttiasi veloitetaan automaattisesti valintasi mukaan joko 1, 6 tai 12 kuukauden välein. Voit päättää tilauksesi milloin haluat.

Kysymyksiä? Tarkista ensin tämä sivu: Usein kysyttyä.

Yrityksille ja muille organisaatioille

Kehitä omia ja työkavereiden taitoja Vaasa Insider yritystilauksen avulla! Me tarjoamme johtajuuteen, henkilökohtaiseen kehittymiseen, koulutukseen, työhön ja yrittämiseen liittyviä käytännön vihjeitä ja työkaluja.

Pyydä ryhmäalennusta! Ota yhteyttä, niin päätoimittajamme Peter Stolpe kertoo lisää.

peter.stolpe@vaasainsider.fi
050-5866228

Päätoimittajan terveiset

Peter StolpeHyvän talousjournalismin tuottaminen maksaa ja maksaja päättää sisällöstä. Me haluamme, että sinä päätät.

Olemme jopa jättäneet bannerimyynnin väliin, koska lukijamme eivät arvostaneet sitä. Tarkoitamme ihan oikeasti, että sinä olet yksi päättäjistämme.

Rakennamme yhdessä jotain hyvää ja haluamme sinut mukaan. Ei, emme pelkästään halua, vaan tarvitsemme sinua!

Jos tilaat Insiderin, lupaamme aimo annoksen inspiraatiota ja lisäarvoa. Pidämme sinut ajan tasalla ja autamme sinua, yritystäsi tai organisaatiotasi eteenpäin. Jos et ole tyytyväinen siihen, mitä saat, voit aina perua tilauksesi välittömästi.

Tilaa siis Vaasa Insider jo tänään. Luodaan yhdessä jotain hyvää!

Peter Stolpe
Vaasa Insiderin päätoimittaja ja perustaja