Vaasa Insiderin liikevaihto kasvoi rajusti jo kolmatta vuotta peräkkäin – ”Kiitos, että uskotte meihin”

Raija Koivisto, Peter Stolpe, Minna Joki - Vaasa Insider
Raija Koivisto, Peter Stolpe, Minna Joki. Kuva: Kirsi Koivisto

Vaasa Insider kasvatti liikevaihtoaan peräti 66 prosenttia viime vuonna. Yhtiö tuotti myös pientä voittoa.

Vaasa Insiderin viime vuoden tilinpäätös on valmistumassa. Sen perusteella yhtiön liikevaihto kasvoi merkittävästi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Yhtiö onnistuu noususta huolimatta tekemään positiivisen tuloksen.

– Minusta on aivan fantastista, että olemme kasvaneet niin nopeasti ja silti pärjänneet taloudellisesti, sanoo Vaasa Insiderin toimitusjohtaja ja päätoimittaja Peter Stolpe.

– Mutta en myöskään liioittele, kun sanon, että pieni tiimimme on tehnyt kovaa töitä lähes kellon ympäri saavuttaaksemme tämän tuloksen, Stolpe sanoo.

Syvä kumarrus

Peter Stolpe haluaa kiittää nöyrästi kaikkia lukijoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

– Ilman teitä emme ole mitään emmekä pääse minnekään, hän sanoo.

Stolpe kiittää yhtä paljon tiimiä, joka tuottaa sisällön ja pitää kaikki langat käsissään. Myös mentoreilla ja valmennuksella on iso rooli.

– Tuhannet kiitokset kaikille.

Paljon työtä jäljellä

Vaasa Insider ylläpitää Pohjanmaan johtavaa kaksikielistä taloussivustoa www.vaasainsider.fi. Yhtiön ilmainen printtilehti Botnia Insider saavuttaa valtavan lukijapiirin yli 70 000 lehden levikillä, kymmenen kertaa vuodessa.

Viime vuoden lopulla yhtiö on myös avannut kansainvälisen sivuston www.vaasainternational.fi, jossa Vaasan ja Pohjanmaan uutisia ja inspiroivia tarinoita toimitetaan englanniksi. Seudun yrityksiä, kouluja ja järjestöjä maailmankartalle nostava sivusto on saanut erittäin hyvän vastaanoton.

Vaasa International banner » www.vaasainternational.fi - Business | Education | Living | Travel - English news from Vaasa and Ostrobothnia

Tämän lisäksi yhtiö on onnistuneesti toteuttanut useita innovatiivisia projekteja. Peter Stolpe kertoo, että kaikki liiketoiminta-alueet ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana.

– Olemme saaneet paljon aikaan, mutta meillä on vielä valtavasti työtä jäljellä, hän sanoo.

Peter Stolpe sanoo, että yhtiön visiona on tehdä alueestamme maailman vetovoimaisimman paikan.

– Jos voimme auttaa varmistamaan, että jokainen meistä paranee vuosi vuodelta edes prosentin verran, niin voimme asettaa Pohjanmaan lentoradalle, joka vie meidän tähtiin, Stolpe sanoo.

 

LUE MYÖS:

Raija Koivisto: “Pohjanmaan kautta ja puolesta – Tänä vuonna on lupa loistaa”

Vastaa