Frida Nyqvist: ”Det enda jag vet är att jag ingenting vet – förmanskap och osäkerhet i restaurangbranschen under coronapandemin”

Frida Nyqvist

Skribenten är doktorand vid institutionen för företagsledning och organisation vid Hanken.
”Dagens café- och restaurangbransch tampas med betydligt större osäkerhet än att uppskatta dagsförsäljningen av antalet sockergrisar. (–) Hur skapar man mening i en situation där osäkerheten inte tycks ha ett slut? Vad gör man rent konkret för att förstå och skapa mening i det som händer?”

Den här artikeln är bara för prenumeranter.

Vaasa Insider är de österbottniska beslutsfattarnas nyhetsmedia. Som prenumerant får du tillgång till regionens företags färskaste ekonominyheter och intressanta personporträtt. På samma gång stöder du välskriven lokal ekonomijournalistik.

Jag är redan prenumerant: Logga in med din e-postadress och lösenord.

Jag är inte prenumerant: Beställ läsrätt här och påbörja en 14 dagars gratis prövotid.

Skapa konto

Lämna ett svar