Frida Nyqvist: ”Det enda jag vet är att jag ingenting vet – förmanskap och osäkerhet i restaurangbranschen under coronapandemin”

Frida Nyqvist

Skribenten är doktorand vid institutionen för företagsledning och organisation vid Hanken.
”Dagens café- och restaurangbransch tampas med betydligt större osäkerhet än att uppskatta dagsförsäljningen av antalet sockergrisar. (–) Hur skapar man mening i en situation där osäkerheten inte tycks ha ett slut? Vad gör man rent konkret för att förstå och skapa mening i det som händer?”

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa