Vasaföretaget DESIGN BY HANNA K. & CO. växer kraftigt – ”Planering och byggande går hand i hand”

Hanna Yli-Yrjänäinen Design By Hanna K. Jaskari
Hanna Yli-Yrjänäinen.

DESIGN BY HANNA K. & CO. är på god väg att mångdubbla sin omsättning. Inredningsbyråns förmåga att förutom planera kunna leda och genomföra projekt skiljer dem från många andra aktörer.

DESIGN BY HANNA K. & CO. är en inredningsbyrå som erbjuder mera än inredning och planering. Företaget sköter ofta om hela projekt från början till slut.

– Vi ser till att kunderna på riktigt får det som efterfrågas och att budgeten respekteras, säger Hanna Yli-Yrjänäinen, grundare till företaget.

Växande bolag

DESIGN BY HANNA K. & CO. är som bäst inne i en kraftig tillväxtperiod. Under årets bokslutsperiod, som för företaget slutar sista september, räknar bolaget med att mångdubbla både omsättning och vinst.

Hanna Yli-Yrjänäinen Design by hanna k
Hanna Yli-Yrjänäinen.

DESIGN BY HANNA K. & CO. är uppbyggt som ett nätverk, där samarbetspartners med liknande värderingar jobbar tillsammans under samma paraply.

– Utan rätt samarbetspartners skulle det aldrig kunna gå, vi har hittar precis rätt människor att jobba med, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Företagets huvudkontor ligger i Vasa, på Handelsesplanaden 42, men bolaget och dess nätverk utför jobb i hela Finland.

Mycket företagskunder

Hanna Yli-Yrjänäinen
Hanna Yli-Yrjänäinen.

DESIGN BY HANNA K. & CO. har sedan starten gjort mycket jobb till privatpersoner men med åren har jobb till företag och organisationer växt i betydelse.

– Företagen vill gärna ha hela paket, alltså att vi också är på plats och ser till att projekten genomförs, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Kundernas varumärken viktigast

Ett typiskt projekt för en företagskund kan handla om att företaget växt och kontoret behöver förändras för att hänga med i utvecklingen.

– Arbetet vi gör ska stöda kundföretagets image och varumärke, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Allt jobb görs på kundernas villkor så det finns inget typiskt sätt att direkt kunna se att det är DESIGN BY HANNA K. & CO. som ligger bakom ett visst projekt eller koncept.

Arbetet vi gör ska stöda kundföretagets image och varumärke.

Både små och stora kunder

Andra vanliga uppdrag just nu för inredningsbyrån är att planera och bygga om kontor för att göra hybridarbete effektivare. Det här handlar till exempel om att använda lokaler på mera optimala sätt då allt flera arbetstagare ibland jobbar hemifrån.

Bland inredningsbyråns företagskunder hittas såväl småföretag som större aktörer, som OK Indrivning och Rantalainen och till och med jättar som ABB.

– Det är också bland företagskunder och kanske speciellt större kedjor där det finns störst rum för tillväxt i framtiden, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Badrum och hus till privatpersoner

När det gäller kundgruppen privatpersoner är till exempel badrumsrenoveringar vanliga projekt för inredningsbyrån. Andra projekt kan vara ännu större, som att göra om hela hus och byggnader eller till och med sköta om nybyggen.

Hanna Yli-Yrjänäinen säger att allt flera privatpersoner väljer att låta deras företag sköta mera än planeringen, alltså också projektstyrningen och genomförandet.

– Vi satsar mycket på kommunikation och är gärna länken mellan hantverkare och kunder, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Inga näsor i vädret

För Hanna Yli-Yrjänäinen är byggande och inredningsplanering två sidor av samma mynt. Hon säger att det praktiska förverkligandet och kundens önskade budget alltid tas i beaktande när företaget planerar något.

Hanna Yli-Yrjänäinen ser alla projekt som teaminsatser.

– Vi kommer aldrig med näsorna i vädret till en byggarbetsplats, vi är en del av teamet som ska förverkliga idéerna och se till att allt löper smidigt, säger Hanna Yli-Yrjänäinen.

Att vara lättillgängliga, organiserade och att kunna reagera snabbt är andra värderingar som företaget står bakom.

Mera information och kontaktuppgifter till inredningsbyrån hittas på företagets webbplats designbyhannak.fi.

 

LÄS OCKSÅ:

Huolellinen suunnittelu säästää aikaa, rahaa ja hermoja – Hanna Yli-Yrjänäinen auttaa yrityksiä sisustuksessa ja tilankäytössä

Lämna ett svar