Vaasalaisyritys DESIGN BY HANNA K. & CO. kasvaa vahvasti – ”Suunnittelu ja rakentaminen kulkevat käsi kädessä”

Hanna Yli-Yrjänäinen Design By Hanna K. Jaskari
Hanna Yli-Yrjänäinen.

Suunnittelutoimisto DESIGN BY HANNA K. & CO. on monikertaistamassa liikevaihtonsa. Suunnitteluosaamisen lisäksi yrityksen kyky johtaa ja toteuttaa projekteja erottaa sen monista muista toimijoista.

DESIGN BY HANNA K. & CO. on yritys, joka tarjoaa muutakin kuin sisustus- ja tilasuunnittelua. Yritys hoitaa usein kokonaisia projekteja alusta loppuun.

– Tarjoamalla projektinjohtopalvelua suunnittelun lisäksi, varmistamme, että asiakkaat todellakin saavat haluamansa ja seuraamme myös budjettia, kertoo yrityksen perustaja Hanna Yli-Yrjänäinen.

Kasvava yritys

DESIGN BY HANNA K. & CO. elää parhaillaan nopean kasvun aikaa. Yrityksen tilikausi päättyy 30.9. Liikevaihdon odotetaan moninkertaistuvan.

Hanna Yli-Yrjänäinen Design by hanna k
Hanna Yli-Yrjänäinen.

DESIGN BY HANNA K. & CO.:n toimintamalli pohjautuu verkostoon, jossa yhteisiä arvoja jakavat kumppanit tekevät läheistä yhteistyötä.

– Olemme löytäneet itsellemme juuri oikeat yhteistyökumppanit, ilman heitä tämä ei olisi mahdollista, Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Yrityksen toimipiste on Vaasan keskustassa vanhassa puutalomiljöössä, toiminta-alueena on kuitenkin koko Suomi. Tällä hetkellä asiakkaita on Kainuusta Helsinkiin.

Paljon yritysasiakkaita

DESIGN BY HANNA K. & CO. on perustamisestaan lähtien tehnyt paljon työtä yksityisille, mutta vuosien varrella yritystilausten merkitys on kasvanut.

– Yritykset arvostavat meiltä saatavaa täyden palvelun pakettia, jossa hoidamme suunnittelun lisäksi myös projektinjohdon alusta loppuun asiakkaan puolesta, Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Asiakkaan brändi pääroolissa

Tyypillinen yritysasiakas haluaa muokata toimitilojaan, kun henkilöstömäärä kasvaa. Etätyön jälkeen osalla yrityksistä on myös haasteita houkutella työntekijät takaisin toimistolle.

– Palvelumme on suunniteltu tukemaan asiakasyrityksen imagoa ja brändiä. Jokainen suunniteltava kohde on oma kokonaisuutensa, eikä mielestäni tietynlaista DESIGN BY HANNA K. & CO:n omaleimaista tyyliä ole tunnistettavissa eri kohteiden välillä. Meitä tekijöitä on myös useampia, joten suunnitelmiin tulee erilaisia näkökulmia, Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Kaikenkokoiset asiakasyritykset

Hanna Yli-Yrjänäinen
Hanna Yli-Yrjänäinen.

Hybridityö on tullut jäädäkseen. Kun yhä useampi työntekijä tekee ajoittain etätöitä, monella yrityksellä on tarve parantaa työtilojen optimaalista käyttöä.

DESIGN BY HANNA K. & CO:n asiakkaita ovat niin pienet kuin suuretkin toimijat, kuten OK Perintä, Rantalainen ja jopa ABB:n kaltaiset jätit.

– Yritysasiakkaat ja ehkä etenkin isommat ketjut tarjoavat myös parhaan mahdollisuuden kasvuun tulevaisuudessa, Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Yksityisasiakkaita palvellaan myös

Tyypillinen yksityisasiakas haluaa ostaa kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin. Myös suuremmat projektit, kuten talon täysremontti tai jopa uudisrakentaminen, kuuluvat DESIGN BY HANNA K. & CO.:n valikoimaan.

Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo, että yhä useampi yksityishenkilö antaa heidän hoitaa suunnittelun lisäksi myös projektinjohdon ja toteutuksen.

– Panostamme paljon viestintään ja toimimme mielellämme rakentajien ja asiakkaiden välisenä linkkinä, Hanna Yli-Yrjänäinen sanoo.

Projektit ovat tiimityötä

Hanna Yli-Yrjänäisen mukaan rakentaminen ja sisustussuunnittelu ovat saman kolikon kaksi puolta. Heille sisustaminen on rakentamista.

Hanna Yli-Yrjänäinen näkee kaikki projektit tiimityönä.

– Emme koskaan mene rakennustyömaalle nenät pystyssä, vaan olemme osa tekijätiimiä, jonka kanssa varmistamme yhdessä, että lopputuloksesta tulee hyvä.

Muita yrityksen arvoja ovat avoimuus, järjestelmällisyys ja nopea reagointi.

Lue lisää yrityksestä: designbyhannak.fi.

 

LUE MYÖS:

Huolellinen suunnittelu säästää aikaa, rahaa ja hermoja – Hanna Yli-Yrjänäinen auttaa yrityksiä sisustuksessa ja tilankäytössä

Vastaa