LähiTapiola Pohjanmaalta miljoonapanostus Kokkolaan – Konttori avasi ovensa uudistetuissa toimitiloissa

Tuomas Puutio, Joel Sunabacka, Juuso Riksman, LokalTapiola Österbotten, Lähitapiola Pohjanmaa
Tuomas Puutio, Joel Sunabacka, Juuso Riksman.

LähiTapiola Pohjanmaan Kokkolan konttori on avannut ovensa uusissa toimitiloissa. ”Panostus osoittaa, että olemme vahvasti sitoutuneet tänne ja haluamme kasvaa yhdessä kaupungin kanssa”, sanoo LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Joel Sunabacka.

LähiTapiola Pohjanmaan konttori Kokkolassa on muuttanut. Uudet toimitilat sijaitsevat historiallisessa arvokiinteistössä aivan torin tuntumassa.

– Haluamme panostaa näkyvyyteen ja olla mukana edistämässä keskustan elinvoimaisuutta, kertoo LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Joel Sunabacka.

LähiTapiola Pohjanmaan hallituksessa oli jo pidemmän aikaa keskusteltu panostamisesta Kokkolaan.

– Nyt kun Kokkolassa on hyvä draivi päällä, Kokkolan kaupunki kehittyy ja täällä tehdään merkittäviä investointeja, on meidänkin oikea aika lisätä panostuksia entisestään, kertoo LähiTapiola Pohjanmaan hallituksen jäsen Ann-Mari Pihlajamäki.

Täysin uudistetut toimitilat

LähiTapiola Pohjanmaa antoi ostamalleen liikehuoneistolle uuden elämän kunnostamalla sen perusteellisesti. Kyse on historiallisesta kiinteistöstä, jonka kauppaneuvos Matthias Alexander Slotte rakennutti vuonna 1928 liiketoiminta- ja asuinkäyttöön. Kiinteistö oli kuitenkin päässyt huonoon kuntoon ja sen modernisoiminen vaati paljon työtä.

– Meille oli myös tärkeää, että mittavassa urakassa turvauduttiin paikallisten yritysten ammattitaitoon, Joel Sunabacka kertoo.

LokalTapiola Österbotten Karleby Lähitapiola Pohjanmaa Kokkola

Tyytyväinen henkilöstö

LähiTapiolalla on Kokkolassa noin 65 työntekijää. Reilut neljäkymmentä työskentelee koko maata palvelevassa asiakaspalvelukeskuksessa ja loput aloittavat työnsä uusissa toimitiloissa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä remontin lopputulokseen ja uusiin työtiloihimme, sanoo uuteen konttoriin jo muuttanut myyntipäällikkö Juuso Riksman.

Asiakkaita varten

LähiTapiola Pohjanmaan asiakkuuspäällikkö Tuomas Puutio kertoo, että ensimmäiset asiakkaatkin ovat jo käyneet konttorissa. Palaute on ollut myönteistä ja kävijät ovat arvostaneet panostusta.

Joel Sunabacka painottaa, että työhön ryhdyttiin nimenomaan asiakkaita ajatellen. Hän tuumii, että uusia toimitiloja voisivat hyödyntää myös yhteistyökumppanit, kuten vaikkapa urheiluseurat ja yrittäjäjärjestöt.

– Meillä on jo vahva markkina-asema seudulla, mutta toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleiksi, Sunabacka sanoo.

LähiTapiola Pohjanmaan uusi konttori sijaitsee osoitteessa Torikatu 31. Yrityksellä on lisäksi kaksi konttoria Vaasassa sekä omat toimipaikat Pietarsaaressa, Kristiinankaupungissa, Uudessakaarlepyyssä ja Närpiössä.

LUE MYÖS:

Ennätysmäärä uusia yritysasiakkaita LähiTapiola Pohjanmaalle

Vastaa