Avecor investoi Pohjanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle – Andreas Granfors alue-edustajaksi

Andreas Granfors.

Avecor on yritys, jolla on laaja valikoima liikelahjoja, toimistotarvikkeita ja brändättyjä markkinointituotteita. Avecor näkee markkinassa kasvumahdollisuuksia sekä Pohjanmaalla että Etelä-Pohjanmaalla.

Asiakkaita ovat niin yksityisyrittäjät ja suuret yritykset kuin kunnat ja järjestöt.

Avecor on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja tekee nyt investointeja Pohjanmaalle. Alueelle on palkattu oma edustaja.

– Markkinoilla on suuri potentiaali, ja toimialueenani on sekä Pohjanmaa että Etelä-Pohjanmaa, kertoo Andreas Granfors, joka aloitti uudessa tehtävässään elokuussa.

Kasvava alue

Andreas Granfors.

Avecor päätti investoida juuri Pohjanmaan maakuntiin, koska niitä pidetään kasvualueena. Toinen tekijä on Andreas Granfors itse, joka oikealla hetkellä tuli mukaan oikealla tietotaidolla ja oikealla asenteella.

– Olen kiinnostunut myynnistä, minulla on työkokemusta ja haluan edelleen kehittää osaamistani, Granfors sanoo.

– Avecor piti etuna myös sitä, että puhun ruotsia, joten voimme palvella asiakkaita useilla kielillä, hän lisää.

Andreas Granfors tuntee hyvin Pohjanmaan. Hän kasvoi Kristiinankaupungissa ja asuu perheensä kanssa nyt Vaasassa. Hänellä on paljon kokemusta kuluttajamyynnistä muun muassa Elisan työuran kautta. Avecorilla Granfors aloittaa asiantuntijamyyjänä.

Koronasta selviydytty

Avecor on selvinnyt hyvin koronakriisistä. Avecor myy käytännössä kaikkea, mitä tarvitaan toimistoissa sekä yritysten markkinoinnissa. Yritys onnistui nopeasti sopeuttamaan tuotevalikoimaansa muuttuvaan kysyntään.

Miten eroatte muista alan toimijoista?

– Olemme joustavia, kuuntelemme asiakasta ja räätälöimme valikoimamme asiakkaan kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan, Granfors sanoo.

– Olemme myös nopeita trendivirrassa, ja valikoimassamme on monia innovatiivisia tuotteita, kuten esimerkiksi rakennustyömaille sopiva muistikirja, johon voi kirjoittaa sateellakin.

Avecor työllistää parhaillaan 17 henkilöä. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Helsingissä, ja myyjät löytyvät ympäri maata.

Miten kiinnostuneet saavat lisätietoja?

– Minuun voi ottaa suoraan yhteyttä. Varaamme tapaamisen, ja käyn tervehtimässä ja esittelemässä tarjontaamme, sanoo Andreas Granfors, jonka tavoittaa esimerkiksi osoitteesta andreas.granfors@avecor.fi.

LUE MYÖS:

Sören Kock: ”Jobba på distans eller inte efter pandemin?”

Vastaa