Vihreää valoa fuusiolle – Korsnäsin Osuuspankki ja Vaasan Osuuspankki yhdistyvät syksyllä

Stefan Saaristo, Michael Söder, Camilla Ribacka, Ann-Cathrine Koski, Leif Mannfolk, Ulf Nylund. Vasa Andelsbank. Korsnäs Andelsbank.
Stefan Saaristo, Michael Söder, Camilla Ribacka, Ann-Cathrine Koski, Leif Mannfolk, Ulf Nylund.

Korsnäsin Osuuspankki ja Vaasan Osuuspankki yhdistävät voimansa. Molempien pankkien päättävät elimet hyväksyivät yhdistymisen yksimielisesti.

Korsnäsin Osuuspankin osuuskunta on päättänyt hyväksyä yhdistyminen Vaasan Osuuspankin kanssa. Vaasan Osuuspankin edustajiston päädyttyä kokouksessaan samaan päätökseen ei pankkien fuusiolle ole estettä.

– Olen iloinen, että osuuskunnan kokouksessa päätettiin yhdistymisen puolesta, koska yhdistyminen on asiakkaiden kannalta hyvä asia, kertoo Korsnäsin Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Leif Mannfolk.

Mannfolkin mukaan voimien yhdistäminen turvaa pankkitoiminnan jatkuvuuden.

– Seutukunnallinen pankki pystyy tarjoamaan nykyistä laajemmat palvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaille, hän summaa.

”Tästä on hyvä jatkaa yhdessä”

Vaasan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Michael Söder sanoo olevansa mielissään siitä, että molemmat pankit hyväksyivät yhdistymisen.

– Tästä on hyvä jatkaa yhdessä. Meillä on yhteinen selkeä tahto vahvistaa alueen elinvoimaa sekä niin lähellä kuin kauempanakin asuvien omistaja-asiakkaidemme palveluita, Söder sanoo.

Övre raden: Stefan Saaristo, Camilla Ribacka, Ann-Cathrine Koski, Ulf Nylund. Nedre raden: Michael Söder, Leif Mannfolk. Vasa Andelsbank, Korsnäs Andelsbank.
Ylärivissä: Stefan Saaristo, Camilla Ribacka, Ann-Cathrine Koski, Ulf Nylund.
Alarivissä: Michael Söder, Leif Mannfolk.

Asiakassuhteisiin ei muutoksia

Pankkien asiakkaille yhdistyminen ei aiheuta toimenpiteitä. Toisin sanoen asiakassuhteet jatkuvat entisellään.

– Esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina, kertoo Korsnäsin Osuuspankin vt. toimitusjohtaja Ann-Cathrine Koski.

Esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina.

Omistaja-asiakkaat säilyvät omistaja-asiakkaina

Fuusion myötä Korsnäsin Osuuspankin omistaja-asiakkaat siirtyvät Vaasan Osuuspankin omistaja-asiakkaiksi. Vaasan Osuuspankin toimitusjohtaja Ulf Nylund toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi ja kertoo, että yhdistämällä voimansa pankit turvaavat omistaja-asiakkaiden ja kaikkien muidenkin asiakkaiden edut parhaiten.

– Yhdistymisen myötä Korsnäsin Osuuspankin asiakkailla on käytettävissään nykyistä huomattavasti laajempi ammattilaisten verkosto, Nylund toteaa.

Hän korostaa, että Korsnäsin Osuuspankin tutut toimihenkilöt palvelevat asiakkaita myös jatkossa. Yhdistynyt pankki aloittaa toimintansa 1. marraskuuta.

 

LUE MYÖS:

Vasa Andelsbank spräckte miljardgräns i utlåning – Rekordefterfrågan på krediter under fjolåret

Vastaa