Eezy tähtää kasvuun Vaasassa – ”Uusi toimisto tuo kaikki Eezylaiset saman katon alle”

Sirpa Kaustinen Eezy Personnel
Sirpa Kaustinen.

Henkilöstöpalveluyritys Eezy on muuttanut vastaremontoituihin toimitiloihin Vaasan keskustassa. Yrityskulttuurin merkitys osaavan työvoiman houkuttelemisessa on iso puheenaihe rekrytointialalla.

Eezyn uudistunut toimisto sijaitsee Vaasan torin äärellä.
Eezyn uudistunut toimisto sijaitsee Vaasan torin äärellä.

Eezy on koonnut koko Vaasan toimintansa yhteen toimistoon. Pörssilistatulla henkilöstöpalvelukonsernilla on Vaasassa kourallinen työntekijöitä eri liiketoimintayksiköissä.

– Kaikkien näiden yhdistäminen parantaa yhteistyötä ja yhteydenpitoa, sanoo Eezy Personnelin Executive Search Consultant Sirpa Kaustinen.

Eezyn toiminta Vaasassa, joka oli aiemmin hieman hajaantunutta, on nyt keskitetty suurempaan, vastaremontoituun toimistoon osoitteessa Alatori 3.

– Parannetut konferenssiyhteydet ja lukuiset pienet kokoustilat antavat myös enemmän mahdollisuuksia käydä erillisiä keskusteluja, sanoo Kaustinen.

Täyden palvelun yritys

Sirpa Kaustinen Eezyn uudessa toimistossa, Alatori Vaasa
Sirpa Kaustinen esittelee Eezyn uutta toimistoa.

Eezy on iso konserni, jolla on kokonaisvaltainen lähestymistapa henkilöstöpalveluihin. Eezy Personnel tarjoaa muun muassa suorahakua ja henkilöarviointeja, joiden avulla pyritään löytämään juuri oikea henkilö tiettyyn tehtävään.

Sirpa Kaustinen sanoo, että juuri tämä on erittäin tärkeää yrityksille ja organisaatioille. Henkilöarviointeja varten Eezy Personnel voi tarjota kokonaisen paletin vaihtoehtoja, yksinkertaisista online-arvioinneista monitasoisiin testeihin, joita sertifioidut psykologit suorittavat.

– Yhä yleisemmin meidät pyydetään suorittamaan arviointeja tapauksissa, joissa emme ole olleet mukana itse suorahaussa, Sirpa Kaustinen sanoo.

Vaasassa tapahtuu paljon

Eezy kyltti

Eezy Personnel, henkilöstöpalvelut, on konsernin suurin yksikkö Vaasassa. Uudessa toimipisteessä työskentelee neljä henkilöä.

Yksikössä käsitellään muun muassa vuokratyövoimaan ja avoimiin hakumenettelyihin liittyviä asioita. Vaasan toimipiste tukee myös konsernitoimintoja ja myy palveluita suuryrityksille.

Konserni toimii tukena

Osa Eezy Personnelin toiminnasta toteutuu työntekijöiden omien yritysten kautta, muistuttaen lähes franchising-toimintaa. Sirpa Kaustisen mukaan järjestelmä toimii hyvin ja tuo joustavuutta sekä ehkä vielä vahvempaa asiakaspalvelutahtoa.

– Samalla iso konserni on aina taustatukena, ja yhdessä muodostamme laajan verkoston niin paikallisella että valtakunnallisella ja jopa globaalisella tasolla, hän sanoo.

Eezyn asiakkaiden isoin henkilöstötarve on tällä hetkellä esimerkiksi teollisuudessa ja julkisella sektorilla. Eezy palvelee kaikenkokoisia organisaatioita, yksittäisistä yrittäjistä varsinaisiin jättiläisiin.

Yhdessä muodostamme laajan verkoston paikallisella, valtakunnallisella ja globaalisella tasolla.

Yrityskulttuurilla on merkitystä

Sirpa Kaustinen.
Sirpa Kaustinen.

Pula osaavasta työvoimasta on edelleen arkea monilla toimialoilla.

– On myös tullut selväksi, että työpaikan yrityskulttuurilla on merkitystä, Sirpa Kaustinen sanoo.

Tällä hän tarkoittaa, että yritykset, joilla on hyvä yrityskulttuuri ja jotka onnistuvat viestimään siitä,  houkuttelevat paljon helpommin työntekijöitä.

– Yrityskulttuuriin kuuluu yrityksen ja sen työntekijöiden tapa toimia; ihmiskäsitys, arvomaailma, suunta mihin yritys on menossa ja ylipäänsä sen olemassaolon syy, hän sanoo.

Eezy luvuissa

Eezy-konserni työllistää yksin yli 600 henkilöä ja asiakkaidensa kautta jopa 30 000. Ketjun liikevaihto on noin 250 miljoonaa euroa.

Eezy Personnelin toimipisteet löytyvät 11 paikkakunnalta. Yhtiöllä on valtakunnallisesti noin 50 rekrytointi- ja tutkimuskonsulttia. Sirpa Kaustisen toimialue on Pohjanmaa.

 

LUE MYÖS:

Sirpa Kaustinen suosittelee yrityksille osittaisen etätyön jatkamista – ”Lisää huomattavasti mahdollisuuksia saada hyviä osaajia”

Vastaa