Andreas Lindroos siirtyy Fennian yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi läntiseen Suomeen

Andreas Lindroos

Fennia on nimittänyt Andreas Lindroosin läntisen Suomen yritysasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi. Nimityksellä Fennia tavoittelee vahvempaa läsnäoloa Pohjanmaalla.

Viisi vuotta OK Perinnässä työskennellyt Andreas Lindroos, 40, siirtyy vakuutusyhtiö Fenniaan. Lindroos aloittaa läntisen Suomen yritysasiakkuuksista vastaavana johtajana 10. huhtikuuta.

– Erityisesti minua houkutteli tässä tehtävässä se, että pääsen tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa, Lindroos kertoo.

Myös Fennian asema yrittäjien parissa kiinnostaa Lindroosia. Fennia on saanut neljä vuotta peräkkäin parhaat arvosanat yrittäjien palvelemisessa valtakunnallisessa EPSI Rating -tutkimuksessa.

– Fennia on perinteikäs yrittäjien vakuuttaja. Olemme olemassa yrittämistä ja elämää varten ‒ minulle se tarkoittaa sitä, että olemme asiakkaamme rinnalla vahinkoihin varautuessa ja niiden sattuessa, Lindroos kertoo.

Vahvistaa asemaa Pohjanmaalla

Fennia kertoo tiedotteessaan, että Lindroosin avulla yhtiö tavoittelee vahvempaa läsnäoloa Vaasan, Närpiön, Kokkolan ja Seinäjoen talousalueella,

– Andreas tuntee hyvin läntisen yritysalueen ja tuo varmasti oikeanlaista tukea yritysasiakkaidemme palvelemiseen, Fennian asiakkuuksista vastaava johtaja Alexander Schoschkoff kertoo.

Lindroos on työskennellyt Vaasan seudun pankki- ja rahoitusmaailmassa jo yli 15 vuotta. Ennen OK Perinnälle siirtymistä hän työskenteli Danske Bankissa noin 12 vuotta.

 

LUE MYÖS:

Fennia Varainhoito etsii sijoituskohteita Pohjanmaalta – Kaikilla on mahdollisuus sijoittaa kuin suursijoittaja

Vastaa