Insider Event: Myy elääksesi, pian Wasa Innovation Centerissä – Viimeinen mahdollisuus ostaa lippu

Petri Parvinen
Petri Parvinen

Torstaina järjestettävä Insider Event: Myy Elääksesi tarjoaa niin myyjille kuin muillekin yritysten henkilöstölle näkemystä siihen, miksi myyntityö on murroksessa. Tapahtumassa puhuva Helsingin yliopiston professori Petri Parvisen mielestä organisaatioiden täytyy muuttua.

Asiakkaita ei enää voi jättää yksin hoitamaan tuotteiden tai palveluiden asennuksia tai koulutuksia. Myyjän pitää hoitaa ne asiat, kertoo Helsingin yliopiston strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori Petri Parvinen.

– Pelkkä tiedonvaihto ja ymmärryksen lisääminen asiakkaan suuntaan ei enää riitä.

Muun muassa tästä teemasta Parvinen aikoo puhua torstai-iltapäivänä järjestettävässä tapahtumassa Wasa Innovation Centerissä.

Muuttaa markkinoinnin työnkuvaa

Kun myyjien toimenkuva laajenee, vaatii työ heiltä enemmän aikaa. Siksi yrityksiä täytyy Parvisen mielestä organisoida uudelleen.

– Kun myyjillä menee enemmän aikaa kauppojen tekemiseen, pitää muiden tukea myyntiä.

Parvinen arvioi, että esimerkiksi markkinoinnin henkilöstön työtehtäviä voidaan määritellä palvelemaan aiempaa suoremmin myymistä. Markkinoinnin asiantuntijat voivat valmistella asioita asiakkaan kanssa ja käydä ensimmäisiä myyntineuvotteluja.

– Joissain tapauksissa myyjä voi tulla mukaan vasta myyntineuvottelujen loppusuoralle, jossa hänen osaamisensa on arvokasta.

Parvisen mielestä muitakin ratkaisuja työnjakoon on. Tärkeintä on, että jokainen yritys löytää tehokkaita tapoja tehdä asioita asiakkaan puolesta.

Tuotto hyväntekeväisyyteen

Tapahtuman järjestää Vaasa Insider tukijoidensa avustuksella. Tukijoina ovat LähiTapiola Pohjanmaa, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Logset, Multitronic Pro, Scandic Trans ja Hartman.

Vaasa Insider on päättänyt lahjoittaa tapahtuman lippujen myynneistä tulevat voitot hyväntekeväisyyteen. Tukijoiden avustuksella sekä heidän ennakkoon ostamien lippujen avulla, kaikki tapahtuman kustannukset on katettu.

Siksi kaikki lipputulot tästä eteenpäin menevät lyhentämättömänä Project Liv -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Näin ostat lipun

Tapahtuma järjestetään 16. helmikuuta kello 14.30-16.00 Wasa Innovation Centerissä osoitteessa Gerbyntie 16. Tapahtuman lippu maksaa 139 euroa + alv, eli verojen kanssa 152,90 euroa.

Lähetämme laskun henkilökohtaiseen sähköpostiisi tai edustamallesi yritykselle/organisaatiolle. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse, peter.stolpe@vaasainsider.fi.

Tervetuloa mukaan!

 

LUE MYÖS:

Insider Event – ”Myyjien pitää pystyä tekemään asiakkaiden puolesta asioita”

Lämna ett svar