Insider Event II: Tarjoamme työyhteisöille avaimet energisyyteen ja hyvinvointiin

Jari "Bull" Mentula

Energia on Vaasan seudun juttu. Nyt Vaasa Insider yhdessä kumppaneidensa VASEKin ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa haluaa tuoda tuota samaa energiaa myös työyhteisöihin.

Kutsumme juuri Sinut tammikuussa järjestettävään seuraavaan Insider Eventiin, joka pureutuu tällä kertaa työyhteisön jaksamiseen.

Syyskuussa järjestetty ensimmäinen Insider Event tarjosi yrittäjille ja muillekin asiasta kiinnostuneille tietoa siitä, miten yritykset saadaan kasvamaan. Silloin Insider Event kokosi salin täyteen yrittäjiä ja muita asiasta kiinnostuneita.

Tällä kertaa paneudumme siihen, miten työyhteisöt saadaan toimimaan tehokkaammin ja energisemmin.

Daniel Särs.

Olet tervetullut tilaisuuteen, joka pidetään torstaina tammikuun 17. päivänä alkaen klo 13 Bock’s Corner Villagen upouudessa Wasa Innovation Centerissä. Siellä mietimme yhdessä, mitkä asiat vaikuttavat siihen, että juuri meidän työyhteisöstämme tulee energinen ja tuottava.

Tilaisuuden aloittaa Vaasan seudulta kotoisin oleva MPS-yhtiöiden konsultti ja psykologi Daniel Särs, joka kertoo meille kognitiivisen ergonomian tärkeydestä. Erittäin ajankohtaisessa puheenvuorossa käsitellään sitä, miten aivomme reagoivat sähköisten viestimien aiheuttamiin keskeytyksiin.

Pauliina Uusimäki.

Työterveyshoitaja Pauliina Uusimäki Lääkärikeskus Promedista kertoo, minkälainen merkitys työterveyshuollolla on henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöhän on organisaation tärkein resurssi, joten siitä on pidettävä huolta – varsinkin tällaisina aikoina, kun osaavasta työvoimasta on pulaa.

Nykyään LMI Finlandin konsulttina toimiva Marica Lassus käsittelee puheenvuorossaan sitä, miten johtaminen vaikuttaa henkilöstön hyvinvointiin. Aiemmin Wärtsilä Finlandin ja Citecin viestintää johtaneella Lassuksella on ollut erinomainen näkökulma erikokoisten yritysten johtamiskäytäntöihin.

Iltapäivän pitkänmatkalainen on Jari ”Bull” Mentula Tampereelta. Mentulan alustus käsittelee sitä, miten sinä suhtaudut omaan aikaasi  ja arvostat sitä.

Marica Lassus.

Toijalasta kotoisin oleva Mentula on koko kansan tuntema kehonrakentaja ja valmentaja, joka on tullut tunnetuksi Jutta Rouvisen (Gustafsberg) aisaparina hyvinvointivalmennuksia myyvän FitFarm -verkkovalmennusyhtiön kautta. Myös Radio Aallon vuoden isäksi valittu Mentula on yksi Suomen suosituimmista luennoitsijoista.

Sonja Viljanen.

Alustusten välillä sinulla on mahdollisuus nauttia kahvia ja välipalaa sekä ottaa osaa Kuntokeskus WasaMoven Sonja Viljasen ohjaamaan taukojumppaan.

Tämän tilaisuuden ilmaisen osallistumisen Sinulle takaavat sponsorimme Gambit Labs Oy Ab, taloushallintopalveluja tarjoava CERTUM, Liikuntakeskus WasaMove ja Lääkärikeskus Promedi.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua tämän linkin kautta.

 

 

Pysy kuulolla! Kerromme pian lisää tapahtumasta!

 

 

 

 

LUE MYÖS:

Insiders första event: En visionär, en proffsrekryterare, en inspirerande coach och en Citecgrundare samlas på Bocks

Lämna ett svar