Riitta Björkenheim: ”Tervetuloa juurtumaan Vaasaan”

Riitta Björkenheim.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKissa kehitysjohtajana työskentelevä Riitta Björkenheim opiskelee MDI Akatemiassa tämän päivän aluepoliittisia ilmiöitä. Teoriat ja skenaariot luovat pohjaa monille pohdinnoille, ideoille ja kehitysehdotuksille, vaikka uusien asukkaiden houkuttelemiseen.

”Meillä voisi olla kaupunkipuutarha, jonne kutsuttaisiin pari kertaa vuodessa jokainen Vaasaan muuttanut opiskelija, työntekijä, perhe tai Vaasaan sijoittuneen yrityksen edustaja piknikille yhdessä kaupunginjohtajan kanssa ja istuttamaan oma puu, pensas, perenna tai hyötykasvi rakentamaan tätä puistoa. Sillä kaupunkihan on sen asukkaat yhdessä, myös puisto voisi olla näiden asukkaiden puut ja kasvit yhdessä.”

Den här artikeln är bara för prenumeranter.

Vaasa Insider är de österbottniska beslutsfattarnas nyhetsmedia. Som prenumerant får du tillgång till regionens företags färskaste ekonominyheter och intressanta personporträtt. På samma gång stöder du välskriven lokal ekonomijournalistik.

Jag är redan prenumerant: Logga in med din epost-adress och lösenord.

Jag är inte prenumerant: Beställ läsrätt här och påbörja en 14 dagars gratis prövotid.

Skapa konto

1 thought on “Riitta Björkenheim: ”Tervetuloa juurtumaan Vaasaan”

  1. Hei! Hyvä idea. Olen itsekin miettinyt vastaavaa joskus. Koska asun Sundomissa olen ajatellut, että se voisi olla täällä, paikkakin on jo katsottuna, mutta se on toistaiseksi yksityisen henkilön omistuksessa. Kiitos Riitta hyvästä aloitteesta!

Lämna ett svar