Vaasa Insider får Vasa Företagares pris som Årets samarbetspartner

Mari Pohjanniemi-Kivi, Peter Stolpe.
Mari Pohjanniemi-Kivi, Peter Stolpe.

Vaasa Insider är ett av flera företag som får äran att ta emot företagarpriser i dag. ”Jag är oerhört stolt över utmärkelsen och teamworket som ligger bakom”, säger Peter Stolpe, vd och chefredaktör för Vaasa Insider.

Vaasa Insider får priset som Årets samarbetspartner av Vasa Företagare. Mari Pohjanniemi-Kivi, verksamhetsledare på Vasa Företagare, säger att priset är en tradition, en utmärkelse som delas ut för att lyfta upp goda samarbetspartners.

– Vaasa Insider är en viktig samarbetspartner, ni skriver bra artiklar om både företag och företagare och är trevliga att jobba med, säger Mari Pohjanniemi-Kivi.

Tacksamma pristagare

Mari Pohjanniemi-Kivi, Peter Stolpe.
Mari Pohjanniemi-Kivi, Peter Stolpe.

Peter Stolpe, vd och chefredaktör för Vaasa & Botnia Insider, är rörd över att få ta emot priset. Stolpe säger att han är oerhört stolt.

– Vi är ett helt team bakom som gör jobbet och det vill jag lyfta fram, säger Peter Stolpe.

–  Ett stort tack till Minna, Raija och Tony och alla andra som hjälpt oss så här långt, säger Stolpe.

– Vi har alla jobbat extremt mycket så jag vill också passa på att tacka alla familjemedlemmar som ställer upp på hemmafronten, säger han.

Minna är Minna Joki som jobbar som chefsassistent. Raija är Raija Koivisto som jobbar som nyhetschef. Tony är Tony Kuusiniemi, medgrundare till Vaasa Insider som har varit aktivt delaktig fram tills februari i år, då Kuusiniemi sålde sin andel till Stolpe för att kunna koncentrera sig på sitt jobb på Certum, där han också är medgrundare.

Flera pristagare

Kust-Österbottens Företagare liksom lokalföreningarna delade ut flera priser i dag på en företagargala på Strampen. Årets företag i Kust-Österbotten gick till VILPE, som växt kraftigt.

– Vi uppmuntrar alltid företag att söka tillväxt och det har VILPE gjort med strålande resultat, säger Mikael Fredman, ordförande för Kust-Österbottens Företagare.

Vi uppmuntrar alltid företag att söka tillväxt.

Årets egenföretagare i Kust-Österbotten är Madelene Westerlund, som driver företaget Mad(d)e in Bergö.

Fler priser till Vasakrafter

Vasa Företagare delade också ut flera priser. Årets företagare i Vasa är Hennamari Hietala som grundade InMedi 2013. Ensamföretagaren Sirkka Köykkä-Asp, som grundade Beauty Box 2004, lyftes också fram.

Årets medlem i föreningen är Antero Högander och årets styrelsemedlem är Jussi Loukiainen.

Korsholm- och Vöråföretag fick pris

Årets företagare i Korsholm är Oy Kenkä Ekstra Sko Ab, som grundades av Seppo Pihlaja 1984 och i dag drivs av sonen Lasse Pihlaja.

Årets företag i Vörå är Östmans Snickeri i Särkimo. Företaget grundades 1977 av Tor Östman. För ett år sedan tog sonen Tonny över ansvaret tillsammans med sin fru Leena Nikkari-Östman.

 

LÄS OCKSÅ:

Jenni Parpala on Vaasan Yrittäjien uusi puheenjohtaja

Lämna ett svar