Mirja Palola aloitti Bobi.com Oy:n toimitusjohtajana

Mirja Palola

Bobi.com aikoo laittaa uuden kasvu- ja kehitysvaiheen käyntiin toimitusjohtaja Mirja Palolan johdolla.

Useista kasvuyrityksistä tuttu Mirja Palola on nimitetty postilaatikkoja valmistavan Bobi.com:n toimitusjohtajaksi. Palola aloitti tehtävässään maanantaina.

Bobi.com:n omistavan Leinolat Groupin konsernijohtaja Lars-Erik Schöring toivottaa Palolalle menestystä uudessa tehtävässä. Schöring kertoo, että Palolan tehtävänä on kehittää ja kasvattaa Bobi.comin liiketoimintaa.

Monipuolinen kokemus

Mirja Palolalla on viime vuosilta kokemusta kasvuyhtiöistä. Hän on esimerkiksi ollut perustamassa ja johtamassa suklaata valmistavaa Taiga Chocolatea ja toiminut viime vuodet vaikuttajamarkkinointitoimisto somessa.comin toimitusjohtajana.

Ennen suklaatehtailijan uraa Palola toimi 16 vuotta erilaisissa tehtävissä Citecissä sekä yhteensä reilu neljä vuotta vertaislainayhtiö Fixurassa toimitusjohtajana ja operatiivisena ohtajana.

– Olen johtajana kasvuun orientoitunut verkostojen hyödyntäjä. Liiketoiminnan kasvua olen tukenut brändin kehittämisellä ja modernin markkinoinnin keinoin. Näen, että tapani toimia verkostomaisesti sopii hyvin Bobi.com:n tapaan toimia, Palola kertoo.

Palolan monipuolinen kokemus on syy, miksi hänet valittiin tehtävään.

– Mirja on johtanut menestyksekkäästi liiketoimintaa sekä liiketoimintayksikönjohtajan että toimitusjohtajan rooleissa kasvuyrityksissä ja start-upeissa eri toimialoilla, Schöring kertoi.

Perustaja jatkaa rinnalla

Bobi.comin aiempi toimitusjohtaja, yksi perustajista, Lasse Lehtimäki työskentelee vuoden loppuun asti Bobi.com:n myyntijohtajana. Sen jälkeen Lehtimäki jatkaa Bobi.com:n hallituksen jäsenenä.

Bobi.com:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Lars-Erik Schöring.

Bobi.com:n uusi toimitusjohtaja Palola on nimitetty myös omistajayhtiö Leinolat Groupin johtoryhmän jäseneksi.

 

LUE MYÖS:

Leinolat firar 60 år med ett företagsköp – Vasaföretaget Bobi.com byter ägare

Lämna ett svar