”Hyviä hetkiä täytyy muistaa juhlia” – Epävarmat ajat vaativat ravintoloilta viestintää ja vaihtoehtoisia suunnitelmia

Susanna Tuohiniemi.

Brasserie & Bar Fondiksen yrittäjä ja toimitusjohtaja Susanna Tuohiniemi kertoo, että Fondiksessa varaudutaan nyt moneen. Kun varmuutta syksyn tilanteesta ei ole, ja ravintolat elävät viikko kerrallaan, on suunnitelmia tehtävä erilaisten tilanteiden varalle.

Den här artikeln är bara för prenumeranter.

Vaasa Insider är de österbottniska beslutsfattarnas nyhetsmedia. Som prenumerant får du tillgång till regionens företags färskaste ekonominyheter och intressanta personporträtt. På samma gång stöder du välskriven lokal ekonomijournalistik.

Jag är redan prenumerant: Logga in med din epost-adress och lösenord.

Jag är inte prenumerant: Beställ läsrätt här och påbörja en 14 dagars gratis prövotid.

Skapa konto

Lämna ett svar