”Hyviä hetkiä täytyy muistaa juhlia” – Epävarmat ajat vaativat ravintoloilta viestintää ja vaihtoehtoisia suunnitelmia

Susanna Tuohiniemi.

Brasserie & Bar Fondiksen yrittäjä ja toimitusjohtaja Susanna Tuohiniemi kertoo, että Fondiksessa varaudutaan nyt moneen. Kun varmuutta syksyn tilanteesta ei ole, ja ravintolat elävät viikko kerrallaan, on suunnitelmia tehtävä erilaisten tilanteiden varalle.

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa