Convido fick pris som årets företag i Malax – ”Convido hjälper andra företag att lyckas”

Kjell Ahläng, Mikael Finnäs, Joel Granholm.

Malax kommun har tilldelat Convido Företagstjänst priset som årets företag. Convido har växt till en av de största bokföringsbyråerna i Österbotten.

Convido har växt sin verksamhet målmedvetet. Nu får ekonomiförvaltnings-, bokförings- och konsultbyrån med sina fullservice-tjänster även ett offentligt erkännande, då Malax kommun utmärker företaget som årets företag. I kommunens motiveringar lyfts fram att Convido har etablerat sig som en betydande aktör i Österbotten.

Convido sysselsätter som bäst 18 personer. Bara för ett par år sedan hade företaget en personalstyrka på 7 personer. Kontoren hittas i Malax, Vasa och Korsholm. Bland kunderna hittas också svenska företag med verksamhet i Finland.

– Convido bidrar genom sakkunnig och personlig service till att andra företag också når framgång och främjar näringslivsutvecklingen i hela regionen, säger Jenny Malmsten, kommundirektör för Malax.

Convidos vision är att hjälpa företag nå sina mål.

Ny växel sattes in 2017

Convido Ab Oy grundades 2013 under namnet Vasa Företagstjänst. Företagets grundades av Kjell Ahläng och Joel Granholm.

2017 kom Mikael Finnäs in som en tredje delägare. På samma gång sattes nästa växel in i bolagets målmedvetna resa för expansion och utveckling.

Även om ekonomi-information nuförtiden oftast rör sig digitalt så har Convido hela tiden förankrat sig lokalt. Byrån prioriterar att erbjuda kunderna möjlighet att komma in och diskutera företagens utmaningar och bolla ideer.

– Convidos vision är att hjälpa företag nå sina mål genom att vara en proaktiv ekonomipartner med kundfokus som ledord, säger Convidos företagare.

 

LÄS OCKSÅ:

Convido Företagstjänst expanderar – Öppnar kontor även i Smedsby

Lämna ett svar