Vaasan Yrittäjät kutsuu kaikki mukaan vaalikeskusteluun – fokus on yrittäjille tärkeissä asioissa

Vaasan Yrittäjien hallitus toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi ti 14.3. klo 18.
Vaasan Yrittäjien hallitus toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi ti 14.3. klo 18.

Vaasan Yrittäjät haluaa nostaa rimaa ja järjestää oman eduskuntavaalipaneelin. Vaasassa järjestettävään keskusteluun on luvannut osallistua useiden eri puolueiden poliitikkoja – jopa ministereitä.

”Nostetaan rimaa – eduskuntavaalipaneeli” järjestetään 14. maaliskuuta klo 18–20. Vaasan Yrittäjien tapahtumassa poliitikoilta halutaan kannanottoja yrittäjille ja elinkeinoelämälle tärkeisiin kysymyksiin.

– Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan paikan päällä, teema koskee muitakin kuin yrittäjiä, toteaa Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Jenni Parpala.

Teema koskee muitakin kuin yrittäjiä.

Mukana useita puolueita

Tähän mennessä paikalle ovat lupautuneet poliitikot Antti Kurvinen (Kesk.), Toni Korhonen (Liike Nyt), Lotta Alhonnoro (Vihr.), Kaj Luoma (Kok.), Harri Moisio (Vas.), Peter Östman ja Juhana Lähdesmäki (KD) sekä Maria Tolppanen (SDP).

– Heitä saattaa kuitenkin tulla vielä lisää, toteaa Jenni Parpala.

Esillä tärkeitä asioita

Keskustelun moderaattorina toimii Vaasan Yrittäjien varapuheenjohtaja Anton Salmi. Anton Salmi mainitsee, että tilaisuudessa otetaan esille mm. osinko- ja kilometriverotus.

– Myös yleisö voi mielellään lähettää kysymyksiä etukäteen tai kertoa niistä tilaisuudessa meille toimijoille ennen keskustelun alkua, Anton Salmi kertoo.

Anton Salmen mukaan keskustelussa otetaan esille myös se, miksei mikroyrittäjillä ole samanlaista oikeus- ja sosiaaliturvaa kuin esimerkiksi palkansaajilla.

– Myös lähialuetta koskevat kysymykset ovat tärkeitä, varsinkin se, miten me voisimme saada aikaan kasvua juuri tällä seudulla, Anton Salmi sanoo.

– Haluamme yksinkertaisesti tietää, mitä asioita poliitikot ajavat, miten he aikovat saada viennin kasvamaan ja luoda edellytyksiä useammille pohjalaisyrityksille, Salmi toteaa.

Kaksikielinen tilaisuus

Yrittäjäyhdistyksen järjestämä eduskuntavaalipaneeli on kaksikielinen (suomi/ruotsi) Vaasan Yrittäjien muiden tapahtumien tavoin.

– Käytännössä kaikki voivat käyttää omaa kieltään, ja tekemällä yhteenvetoja huolehdimme siitä, että kaikki pysyvät kartalla, Anton Sami kertoo.

”Nostetaan rimaa – eduskuntavaalipaneeli” järjestetään Bock’s Corner Brewery -ravintolan pääsalissa osoitteessa Gerbyntie 16, Vaasa. Ajankohta on 14. maaliskuuta klo 18–20.

Tapahtuma on maksuton. Vaasan Yrittäjät kehottaa osallistujia ilmoittautumaan ennakolta varmistaakseen, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan ja että tapahtuma sujuu joustavasti.

 

LUE MYÖS:

Vasa företagare får ny styrelse – Samarbete och tvåspråkighet i fokus under 2023

Vastaa