Sebastian Strandvall spelar snart för Fennia – Fotbollsprofilen Sebastian Strandvall utnämnd till ny kundchef

Sebastian Strandvall, Andreas Lindroos, Fennia.
Sebastian Strandvall, Andreas Lindroos.

Sebastian Strandvall, som har haft en lång karriär som fotbollsproffs, blir kundchef på Fennia. ”Vi sökte en ny teamspelare till vårt erfarna team”, säger Fennia-direktören Andreas Lindroos.

Sebastian Strandvall har under de senaste åren spelat för VPS i Vasa. Strandvall tillträder sin nya tjänst som kundchef på Fennia den 13 november. Där ska han spela för ett team som ansvarar för företagskunder i den ekonomiska regionen för Österbotten och Södra Österbotten.

– I teamet har jag goda möjligheter att lära mig av mer erfarna medarbetare samtidigt som jag får ge min insats till teamets framgång, säger Sebastian Strandvall.

Studerar till ekonom

Sebastian Strandvall, som studerar för att avlägga ekonomie magisterexamen, funderade på sitt nästa steg med tanke på yrket och började till sist jobba inom försäljning och kundhantering. Fennia är redan ett välkänt företag för Strandvall, såväl som kund som via bekanta.

– Jag har en mycket positiv bild av företaget och dess verksamhetskultur, säger han.

”Vi sökte en teamspelare”

Andreas Lindroos, ansvarig direktör för företagskunder i västra regionen på Fennia, är nöjd med rekryteringen. Lindroos säger att det blir enkelt för Strandvall att anpassa sig till sitt nya team.

– Vi sökte en teamspelare till vårt erfarna team, någon som inte är rädd för att ta itu med nya utmaningar, säger han.

– Jag anser att vi fick precis det vi var ute efter.

Jobbar för företagare

Nyrekryteringen hänger ihop med att Fennia vill stärka sin närvaro i den ekonomiska regionen för Vasa, Närpes, Karleby och Seinäjoki.

– Fennia är grundat av företagare och finns till för företagare, säger Andreas Lindroos.

Även Strandvall säger att han vill vara med och stödja det österbottniska företagandet, en inställning som Lindroos menar bådar gott för framtiden.

– Jag är övertygad om att Sebastians empatiska inställning, engagemang och kapacitet garanterar att han blir en utmärkt partner för våra företagskunder, säger Andreas Lindroos.

 

LÄS OCKSÅ:

Fennia stärker närvaron i Österbotten – Öppnar dörrar och satsar på kundbetjäning

Vastaa