Sähköpalvelu Walberg sai merkittävän urakan Kokkolasta – Teollisuuden uudet investoinnit avaavat suuria mahdollisuuksia

Björn Walberg, sähköpalvelu walberg
Björn Walberg.

Sähköpalvelu Walberg tekee sähköasennuksia Sibanye-Stillwaterin Keliber-litiumjalostamolla. ”Olemme kiitollisia siitä, että paikallisia pohjalaisia toimittajia käytetään”, toimitusjohtaja Björn Walberg iloitsee.

Sähköpalvelu Walberg on noussut vahvaksi toimijaksi kiinteistösähkön alalla. Yrityksellä on laajaa kokemusta aina teollisuudesta ja kerrostaloista julkisen sektorin kouluihin ja päiväkoteihin saakka.

– Toimintamme keskiössä on kiinteistösähkö, jossa meillä on huippuosaamista, kertoo Sähköpalvelu Walbergin toimitusjohtaja Björn Walberg.

Kiinteistösähkö voi laajana käsitteenä kattaa paljon, kuten valaistuksen, tietoliikenneverkot, erikoisjärjestelmät ja jossain määrin myös teollisuusprosessien sähköistämisen ja kiinteistöjen sisällä hallittavan automaation.

Sähköpalvelu Walberg suorittaa sähköasennuksia sekä huoltotöitä muun muassa teollisuuslaajennuksiin ja tuotantotiloihin. Yritys työskentelee paljon kentällä, ja sillä on erinomaisia referenssejä esimerkiksi vene- ja elintarviketeollisuudesta.

Uusi hanke Kokkolassa

Sähköpalvelu Walberg ilmoitti hiljattain, että yritys on allekirjoittanut sopimuksen sähköasennuksista Sibanye-Stillwaterin Keliber-litiumjalostamon päärakennukseen ja neljään muuhun rakennukseen.

– Investointi on merkittävä niin meille kuin koko seudulle, ja olemme kiitollisia siitä, että paikallisia toimittajia käytetään, Björn Walberg iloitsee.

Investointi on merkittävä niin meille kuin koko seudulle.

Suuria mahdollisuuksia näköpiirissä

Sähköpalvelu Walbergin päätoimipaikka sijaitsee Pietarsaaressa. Yrityksellä on lisäksi oma toimipaikkansa Kokkolassa, missä investointien suhteen on suuria mahdollisuuksia näköpiirissä.

Björn Walberg, Sähköpalvelu Walberg
Björn Walberg.

Björn Walbergin mukaan uudet teollisuusprosessit luovat uusia työpaikkoja, mutta uudet investoinnit tuovat mukanaan paljon muutakin.

– Lähes kaikkea pitää laajentaa, kaukolämmöstä vesiputkiin, kouluihin, areenoihin ja muuhun infrastruktuuriin, hän toteaa.

Walberg näkee tulevaisuuden valoisana myös Vaasan seudulla, missä toimintaa ohjaa tytäryhtiö Sähköpalvelu Walberg Vaasa.

Konsernissa noin 40 työntekijää

Björn Walberg perusti Sähköpalvelu Walbergin vuonna 2009. Sittemmin myös veljekset Jonathan ja Simon Eklund ovat liittyneet osaomistajiksi emoyhtiöön.

Sähköpalvelu Walbergilla on parhaillaan runsaat 30 työntekijää. Tähän henkilöstövahvuuteen tulevat vielä lisäksi Vaasan tytäryhtiön palveluksessa olevat noin kymmenen työntekijää, jossa niin ikään operatiivinen johto on osaomistajana.

Jatkuvaa rekrytointia

Sähköpalvelu Walberg haluaa kasvaa edelleen ja rekrytoi sen vuoksi jatkuvasti lisää työvoimaa.

– Etsimme koko ajan hyviä tyyppejä, jos niin voi sanoa, Björn Walberg sanoo.

Walberg korostaa, että he ovat jo onnistuneet kokoamaan erittäin osaavan ja sitoutuneen tiimin. Yrityksessä arvostetaan työskentelyä sekä työ- että henkilöstölähtöisellä asenteella.

– Meillä on mahtava ja oma-aloitteinen henkilöstö, ja tehtävänämme on vain luoda heille oikeat edellytykset, Björn Walberg toteaa.

Yrityksen yhteystiedot ja lisätietoja löydät verkkosivustolta sahkopalveluwalberg.fi.

LUE MYÖS:

Sähköpalvelu Walberg Vaasa vill växa stadigt – ”Personalens välmående är viktigt för oss”

Vastaa