Kalle’s Inn avaa toukokuun lopulla – ”Hinnoittelu lasitaloissa on hieman edullisempaa”

Kalle's Inn lasitalot
Kalle's Inn lasitalot. Kuvaaja: Esa Siltaloppi

Kalle’s Inn aloittaa toimintansa toukokuun lopulla remontin valmistuttua. Ryhmille voidaan tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, johon kuuluvat esimerkiksi luontokierrokset, laadukas ruoka, sauna ja majoitus lasitaloissa.

Remontti Kalle’s Innissä on päässyt jo loppusuoralle. Vakituinen henkilökunta on suurimmaksi osaksi rekrytoitu, menut suunniteltu, majoitukset hinnoiteltu, yhteistyökumppanien kanssa neuvotellaan ja nettisivu viimeistä silausta vaille valmis.

– Toukokuun lopulla avaamme. Tarkempi ajankohta varmistuu lähiviikkojen aikana, kertoo Kalle’s Innin toimitusjohtaja Katja Ekman.

Toimistokaluste- ja -tarviketoimittaja Ekman Systems yllätti monet ilmoittamalla syyskuussa, että se ostaa Raippaluodossa sijaitsevan majoitustoiminnan, joka tuli tunnetuksi lasitaloistaan.

Ekman kertoo, että he harkitsivat päätöstä pitkään. Ja nyt aukaisun kynnyksellä päätös vaikuttaa oikealta.

– Tuntuu tosi hyvälle, että kohta pääsemme avaamaan.

Erityisesti ryhmille

Ekman kertoo, että Kalle’s Innin pääasiallinen kohderyhmä ovat erilaiset ryhmät ja yritykset. Ryhmille voidaan räätälöidä esimerkiksi majoitus lasitaloissa, ruokailu, opastetut luontoelämykset, sauna ja kokoustamista varten laadukkaat tilat.

Ekman kertoo, että lisäksi he voivat järjestää bussikuljetukset Vaasasta.

Kalle’s Inn ei järjestä kaikkea itse, vaan yhteistyökumppanit järjestävät esimerkiksi luonto- ja paikallisopastukset . Myös paikallinen panimo Kvarken Brewery on yksi yhteistyökumppaneista.

– Tarjoamme hyvin paljon erilaisia ohjelmapalveluita.

Ekman kertoo, että ruoka-annoksien ja menun suunnitelusta vastaa lukuisissa huippuravintoloissa työskennellyt Sami Hakamäki.

– Haluamme panostaa hyvään lähiruokaan. Se on osa elämystä, Ekman kertoo.

Majoitusta kaikille

Kun nettisivut julkaistaan lähiviikkojen aikana, avautuu kaikille matkailijoille mahdollisuus varata majoitus lasitaloista.

Kun Kalle’s Inn perustettiin, moni ehti kauhistella majoituksen hintaa. Ekman kertoo, että hinnat tulevat olemaan edullisempia.

– Hinnoittelu jonkin verran alhaisempi. Majoitus on jatkossa paremmin saavutettavissa kaikelle kansalle.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja illallinen.

Ravintola auki teemapäivinä

Ekman kertoo, että majoituksen yhteydessä on myös mahdollisuus varata ruuat.

Ravintolaa ei muuten avata säännöllisesti kaikille paikalle eksyville. Ekman kertoo, että tarkoitus on kuitenkin avata ravintola kaikille tiettyinä teemapäivinä.

Ideana kaikessa tuntuu olevan, että aiempaa useammalla olisi mahdollisuus päästä nauttimaan Raippaluodon ainutlaatuisesta luonnosta ja hyvästä ruuasta.

 

LUE MYÖS:

Visit Vaasa sai Ekokompassi-sertifikaatin – ”Kannamme kortemme kekoon rakentaessamme parempaa maailmaa”

Vastaa