Elastinen Confirma Business Breakfast -tapahtumassa: ”Mahdollisuuksia tarjoutuu niille, jotka jaksavat hakata päätään lasiseinään”

Kimmo ”Elastinen” Laiho
Kimmo ”Elastinen” Laiho.

Pääpuhujana Confirman aamiaisseminaarissa oli Elastinen. Kaikkien tuntema rap-artisti puhuu sinnikkyyden ja periksiantamattomuuden merkityksestä menestymiselle.

Kimmo ”Elastinen” Laiho oli vetonaulana Confirman järjestämässä korkean profiilin yritystapahtumassa Vaasassa. Puheenvuorossaan artisti jakoi inspiroivan tarinan barrakudasta.

– Barrakuda on todellinen peto, joka kasvaa jopa kahden metrin mittaiseksi ja ahmii kitaansa kaikki näkemänsä pikkukalat, Elastinen aloittaa.

Hänen mukaansa jättiläisen saalistusvietti ei muutu vankeudessakaan, vaan kala jahtaa pienempiään myös akvaariossa.

– Jos saaliskalat erotetaan barrakudasta suojalasilla, peto yrittää täydellä voimalla puskea lasin läpi.

Hyökkäyksen jälkeen barrakuda vetäytyy hetkeksi toipumaan ja yrittää sitten samaa uudelleen. Ja uudelleen. Kunnes lopulta oppii, ettei se pääse käsiksi kaloihin, ja luovuttaa.

– Vaikka lasiseinä poistettaisiin, barrakuda jättää pikkukalat rauhaan.

Vaikka lasiseinä poistettaisiin, barrakuda jättää pikkukalat rauhaan.

Älä toimi kuten barrakuda

Tarinan opetus on, ettei unelmista pidä luopua, vaikka kohtaisikin vastoinkäymisiä. Joka aamu on otettava itseään niskasta kiinni ja yritettävä uudelleen, kunnes onnistuu.

– Emme välttämättä tiedä, milloin lasi poistetaan, mutta ennemmin tai myöhemmin tilaisuutemme koittaa.

Elastinen kertoo esimerkin omasta elämästään. Koettelevien kausien jälkeen artisti on vetänyt areenoja täyteen ja päässyt tekemään yhteistyötä oman idolinsa Snoop Doggin kanssa.

Kimmo ”Elastinen” Laiho
Kimmo ”Elastinen” Laiho.

Auttaa muita onnistumaan

Confirma Business Breakfast järjestettiin keskiviikkona Vaasan jäähallissa. Aamiaisseminaarin isäntä Confirma vastasi tapahtuman ohjelmasta, jossa liike-elämän ajankohtaisia kysymyksiä pohtivat niin talon omat kuin muita yrityksiä edustaneet asiantuntijat.

Confirma on ohjelmistotalo, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja aina kassajärjestelmistä isännöintijärjestelmiin. Toiminnan punaisena lankana on, että konsernin yritykset eri tavoin auttavat asiakkaitaan onnistumaan tai – jos jatketaan Elastisen aloittamaa analogiaa – auttavat heitä poistamaan menestyksen esteenä olevan lasiseinän.

Huippumodernit ERP-järjestelmät

Ville Haka, Confirma
Ville Haka.

Sales Manager Ville Haka Confirmalta kertoo yhtiön asiakkailleen tarjoamasta Quick3 ERP-järjestelmästä. Yksi järjestelmän ehdottomista eduista on, että kyseessä on selainpohjainen palvelu.

– Asiakkaamme voivat siis käyttää ERP-järjestelmää myös kentällä palvellessaan omia asiakkaitaan. Järjestelmä toimii aivan kaikkialla, missä käytettävissä on nettiyhteys, Haka kertoo.

Lisäksi ohjelmistotalo on tehnyt paljon töitä sen eteen, että Quick3 ERP -järjestelmää olisi helppo käyttää myös puhelimella.

Integroitava verkkokauppatyökalu

Jani Lehtimäki, Confirma
Jani Lehtimäki.

Confirma tarjoaa laajan kirjon ratkaisuja myös verkkokaupan hallintaan. Sales Manager Jani Lehtimäen mukaan yrittäjä hyötyy siitä, että ERP- ja verkkokauppajärjestelmällä on yksi ja sama toimittaja.

– Se on kustannustehokasta ja järjestelmien integrointi sujuu vaivatta, hän sanoo.

Lehtimäki puhuu innostuneesti myös niistä varteenotettavista mahdollisuuksista, joita verkossa yhä on tarjolla suomalaisille yrityksille.

– Helposti luullaan, että kaikki yritykset ovat jo verkossa ja että kaikki myyntimahdollisuudet on hyödynnetty. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, ettei tämä pidä lähimainkaan paikkaansa, Lehtimäki sanoo.

Lisää tietoa Confirmasta ja konsernin tarjoamista ratkaisuista löytyy osoitteesta confirma.fi.

 

LUE MYÖS:

Fyra mjukvaruföretag slår ihop sina krafter – Confirma blir företagens nya tillväxtpartner

Vastaa