Vietä lomaa Vaasan seudulla – ”Kaikki lähellä, kaikille jotain, ympäri vuorokauden”

KUVA: Vaasan kaupunki

Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson kannustaa Vaasan seudun väkeä lähilomailemaan ja viettämään tulevan hiihtoloman ja muita kevään hengähdyshetkiä omalla seudulla. Nyt on aika toimia support local – act localin hengessä, ja samalla saa huomata, miten läheltäkin löytyy se kaikki tarvittava.

– Nyt on meidän kaikkien vastuulla auttaa ja tukea ravintoloitamme, teattereitamme ja yöpymistuottajiamme. Nyt on se hetki, kun varaatte ja käytte kokeilemassa sen, mitä matkailijat muualta päin Suomea ja maailmaa täällä seudullamme pääsevät kokemaan: hyvää palvelua, nautintoa ja yhdessä olemista, kertoo Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson.

Elämyksiä ja kokemuksia

Janssonin mukaan tämän vuoden ehdoton matkailukokemus Vaasan seudulla on Aurora Botnia. Laivalla pääsee kevään kuluessa nauttimaan myös elävästä musiikista useammilla lähdöillä, esimerkiksi huumoriryhmä KAJ tuo huhtikuussa lavalle maistiaisen suositusta musikaalistaan Botnia Paradise.

– Kovasti toivon, että jokainen vaasalainen ja lähiseuduilla asuva pääsee käymään Uumajassa, vaikka vain edestakaisella risteilyllä. Jos taas haluaa pysyä maissa Merenkurkun tällä puolen, niin nyt on oikea hetki kokeilla vaellusreittejämme luonnon keskellä, sanoo Jansson.

KUVA: Vaasan kaupunki

Ikimuistoisia elämyksiä saa pienelläkin budjetilla – mukaan riittää vähimmillään sopivat ulkoiluvarusteet, termos ja leipä.

– Käykää kävelemässä kaupungin rantoja pitkin tai kokeilemassa esimerkiksi Petsmoon uusi vaellusreitti. Täällä on meillä kaikki todella lähellä, kaikille on jotain ja ympäri vuorokauden, toteaa Jansson.

Monet mahdollisuudet

Jansson nostaa esille Vaasan seudulla on monet mahdollisuudet lomailuun. Täällä voi viettää niin koko perheen talvilomaa, aikuisten kaupunkilomaa kuin tutustua kulttuuritarjontaan pitkän odotuksen jälkeen.

Alkavan kevään erikoisuus löytyy Vaasasta kauppakeskus Rewellistä, jossa Viljon aukiolle on avattu sisäjää. Luistelujää on kauppakeskuksessa aina 15.3. saakka, ja se tarjoaa tekemistä juuri koululaisten hiihtolomien aikaan – säällä kuin säällä. Luistelemaan voi mennä vapaasti kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Lisää lomavinkkejä Vaasan seudulta:

 

LUE MYÖS (englanniksi):

Top 3 all-year activities for visitors in the Vaasa region

Vastaa