294 ton ägg per år – Hesburger börjar använda ägg från frigående höns

Hesburgerkedjan, med restauranger bland annat i Vasa, ändrar stegvis sin policy när det gäller ägginköp. Senast 2021 kommer kedjan bara att köpa in finländska ägg från frigående höns inomhus eller ekologiskt producerade ägg. Förra året använde Hesburger över 294 ton äggmassa bara för att producera majonnäs.

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa