Vaasan ammattikorkeakoulu hakee rehtori, toimitusjohtajaa

VAMK
Kuva: VAMK/Mikko Lehtimäki

VAMK hakee rehtori, toimitusjohtajaa johtamaan Vaasan ammattikorkeakoulua tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattikorkeakoulun arvojen ja strategian mukaisesti. Tehtävän haku päättyy 30.4.2024.

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee rehtori, toimitusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haku tehtävään on auki Kuntarekryssä 30.4.2024 asti. Ammattikorkeakoulun hallitus päättää rehtori, toimitusjohtajan valinnasta kevään aikana ja tehtävään valitun henkilön odotetaan aloittavan elokuussa 2024.

Rehtori, toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa VAMKia tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattikorkeakoulun arvojen ja strategian mukaisesti. Tehtävään valittavalta toivotaan ensisijaisesti tohtorin tutkintoa, ylemmän korkeakoulututkinnon ollessa vähimmäisvaatimus.

– Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun modernia ammattikorkeakoulutoiminnan ammattilaista, jolla on kykyä ja halua toiminnan aitoon kehittämiseen ja uudistamiseen. Rehtori, toimitusjohtajalla tulee olla kokemusta asiantuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta sekä hyvä tuntemus ammattikorkeakoulun toimintaympäristöstä, hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala sanoo.

Pohjoismaiden suurimmasta energiaklusterista tunnetulla Vaasan seudulla on erinomaiset mahdollisuudet elinkeinoelämän kanssa tehtävään yhteistyöhön ja tulevalta rehtori, toimitusjohtajalta odotetaan työelämälähtöistä ajattelutapaa. Myös laajat verkostot alueella katsotaan eduksi.

– VAMKissa rehtori, toimitusjohtaja saa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään yhteistyötä myös Vaasan yliopiston kanssa. Siksi peräänkuulutammekin vahvoja vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja sekä näyttöjä muutosprosessien hallinnasta ja johtamisesta, kertoo Knookala.

Hakuilmoitus luettavissa Kuntarekryssä.

 

LUE MYÖS:

Marja-Riitta Vest: ”Kohti tiiviimpää Merenkurkun korkeakouluyhteistyötä”

Vastaa