Opiskele kesällä kohti unelmiasi

VAMK kesäopinnot 2022
Kuva: VAMK/Kasper Dalkarl

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

VAMK logo

Tänä kesänä opiskelu on erityisen vaivatonta, sillä Vaasan ammattikorkeakoulun järjestämät avoimen AMK:n opinnot järjestetään kokonaan verkossa ja ne ovat kaikille maksuttomia.

Haluatko kehittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista, lisätä yleissivistystäsi tai suunnitteletko hakeutuvasi pian tutkinto-opiskelijaksi? Tämän kaiken mahdollistaa VAMK+, joka tarjoaa tänä kesänä kaikki avoimen AMK:n opintonsa maksutta jokaiselle osallistujalle. Voit osallistua opintoihin iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Ilmoittautuminen useimpiin kesän opintokokonaisuuksiin päättyy jo 30.4.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella VAMKin tekniikan, liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmien opetussuunnitelmien mukaisia opintoja pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta. Olit sitten lisäkoulutusta tarvitseva ammattilainen tai innokas itsesi kehittäjä, tässä on varmasti sinulle jotain!

Toteuta unelmasi sote-alan yrittäjyydestä

VAMK+ Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjyys - 3 op | verkko-opinnotSote-alan ammattilaisia hemmotellaan erityisen suurella valikoimalla kesäopintoja. Hyvinvoinnin juurisyihin ja onnellisuuteen pureutuva Positiivinen psykologia sopii esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä kaikille kiinnostuneille ja alan ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä yksilön hyvinvoinnin edistämiseksi.

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjyys sopii kaikille sote-alan yrittäjyydestä haaveileville. Tältä kurssilta saat tietopaketin, jonka avulla voit ryhtyä yrittäjäksi ilman epäilyksiä. Vanhoja, tuttuja klassikoita valikoimassa edustavat esimerkiksi Lääkkeettömien menetelmien vaikutukset muistisairaan käyttäytymiseen sekä Näyttöön perustuva toiminta.

Suunnittele tuulivoimahanke ja kehitä digitaalisia taitojasi

VAMK+ Introduction to Artificial Intelligence and Big Data for Business - 3 ECTS | online courseMielenkiintoisia tekniikan uutuuksia tämän kesän avoimen tarjonnassa edustavat esimerkiksi englanniksi järjestettävät Develop your technical skills in digital platform sekä Avoimen WMTS-palveluiden käyttö Java- ja Python-kielillä.

Kestävästä kehityksestä kiinnostuneille on tarjolla esimerkiksi Tuulivoimahankkeen suunnitteluprosessi, joka sopii kaikille energiatekniikasta kiinnostuneille sekä alaa jo opiskeleville, myös työn ohessa suoritettavaksi.

Introduction to Artificial Intelligence and Big Data for Business keskittyy taas tekoälyn hyödyntämiseen yrityksen liiketoiminnassa, ja siitä parhaiten irti saavat jo työelämässä olevat tai pidemmälle opinnoissaan ehtineet kauppatieteen ja liiketalouden opiskelijat.

Opintoja on tarjolla niin englanniksi kuin suomeksikin, ja niiden laajuus on 1–5 opintopistettä. Tutustu kesän avoimiin AMK-opintoihin Vaasan ammattikorkeakoulun verkkosivuilla:

 

LUE MYÖS:

Kati Komulainen: ”Arvojen voima”

Vastaa