Ledarskapsforums nya event utforskar autentiskt ledarskap – Svenska toppföreläsare kommer till Vasa

Jan Gunnarsson, Caroline Seblad.
Jan Gunnarsson, Caroline Seblad.

Ledarskapsforum ordnar en premium dag om autentiskt ledarskap i Vasa. ”Det här blir ingen vanlig föreläsning, föreläsarna kommer mera hit i rollen som värdar, inspiratörer och samtalsledare.”

Jan Gunnarsson.
Jan Gunnarsson.

Jan Gunnarsson är mest bekant för sitt arbete kring värdskap, alltså konsten att kunna möta människor och få dem att känna sig välkomna och inkluderade. Från den utgångspunkten är steget sedan inte långt till bra och autentiskt ledarskap.

– Jan Gunnarsson kan konsten att skapa trygghet i ett team och på den vägen även få deltagarna att reflektera över sitt eget ledarskap, säger Johnny Forsman, utbildare på Ledarskapsforum.

Får människor blomstra

Caroline Seblad coachar och utvecklar ledare, team och organisationer. Syftet med hennes jobb är ofta att få människor och därigenom verksamheter att blomstra.

Caroline Seblad.
Caroline Seblad.

Caroline Seblad har drivit igenom stora program inom ledarskap och självledarskap inom många olika branscher, såsom universitet, advokatbyrå, energibolag, hotell och bank.

Inbjudna av Ledarskapsforum kommer Caroline Seblad och Jan Gunnarsson snart till Vasa med ett helt nytt upplägg, komprimerad till något man kan kunde kalla en premium dag.

– Ledarskapsforum försöker hela tiden hitta tematik som berör och är nyskapande, säger Kim Byholm, utbildare på Ledarskapsforum.

Höga förväntningar

För Ledarskapsforums experter och en del deltagare är Jan Gunnarsson bekant sedan tidigare. Björn Brännbacka, utbildare på Ledarskapsforum, säger att de vet av egna erfarenheter att Gunnarsson är en sådan person som kan trollbinda publiken en hel dag.

Caroline Seblad är för ledarskapsforumet en ny profil, men med tanke på hennes meritlista är förväntningarna höga. Seblad är till exempel utbildad Agile Coach för HR och Ledare (ICP-LEA och ICP-AHR), Certifierad Mental tränare, Reiss Motivation Master och Master of Law.

Passar chefer och ledare

Johnny Forsman, Kim Byholm, Björn Brännbacka.
Johnny Forsman, Kim Byholm, Björn Brännbacka.

Endagsevenemanget om autentiskt ledarskap riktar sig till ledare och chefer inom både den privata och den offentliga sektorn.

Ledarskapsforumets egna utbildare säger att det här eventet inte är uppbyggt som en vanlig föreläsning. Utbildarna förklarar att de rikssvenska föreläsarna snarare åtar sig rollen som värdar, inspiratörer och samtalsledare.

– Det blir spännande att se hur eventet utvecklas, säger Johnny Forsman.

De tre huvudmålen med dagen är att deltagarna ska:

  1. Få en djupare insikt om vem de är och vill vara som ledare och människa.
  2. Få tankar om hur de kan skapa grupper med så hög grad av psykologisk trygghet att alla vågar och vill bidra med sin fulla kapacitet.
  3. Få nya perspektiv på hur värderingar, värdegrund, mission och vision kan bli hindrande eller möjliggörande för att deltagarnas företag och organisationer ska kunna uppfylla sina syften.

Ordnas på WIC

Ledarskapsforum: Autentiskt ledarskap – att leda och verka i tider av förändring” ordnas på Wasa Innovation Center. Det avgiftsbelagda evenemanget ordnas på onsdag den 22 mars klockan 9-15.

Anmälningar tas emot på ledarskapsforumets webbplats. Ifall flera personer är på väg från samma organisation kan det finnas möjlighet till grupprabatter.

 

LÄS OCKSÅ:

Campus Kungsgården får solenergianläggning – SÖFUK har koldioxidneutralitet som mål

Vastaa