Veritas stärker sin närvaro i Österbotten – Nyrekryteringar gjorda i höst

Jenni Haglund, Tomas Käld, Michael Isaksson, Veritas
Jenni Haglund, Tomas Käld, Michael Isaksson.

Jenni Haglund och Tomas Käld förstärker Veritas team i Vasa. ”Österbotten är ett viktigt område för oss”, säger Michael Isaksson, direktör för kundförhållanden på Veritas.

Arbetspensionsbolaget Veritas satsar i Vasa och i Österbotten. I augusti började Jenni Haglund jobba på företagets Vasakontor och nu har även Tomas Käld rekryterats.

– Företagartäta Österbotten är ett viktigt område för oss, säger Michael Isaksson, direktör för kundförhållanden på Veritas.

På enheten i Vasa jobbar sedan tidigare även Sonja Store, kundchef för storkunderna i Österbotten.

Förebyggande arbete viktigt

Jenni Haglund har rekryterats som arbetshälsospecialist. Haglund är utbildad ekonomie magister och magister i hälsovetenskap. Hon säger hon trivs med sitt nya jobb och uppskattar att Veritas jobbar mycket med förebyggande åtgärder.

– Det är i vårt allas intresse, både företagens, samhällets och individens, att vi mår bra på jobbet och att arbetsförmågan kan upprätthållas, säger Jenni Haglund.

Förstärkning till försäljningen

Tomas Käld har från och med den 9 november utnämnts till försäljningschef på Veritas. Tomas Käld är bekant med många efter en lång karriär inom både bank och försäkring. Tomas Käld har däremot, kanske lite förvånande, en klasslärarutbildning i bakgrunden.

– Trots att det inte är klasslärare jag jobbat som har jag haft nytta av kunskaperna, för när man presenterar olika försäljningslösningar så gynnas alla av att det görs på ett pedagogiskt sätt och med begripliga ord, säger Tomas Käld.

Två- och trespråkig betjäning

Trion som Vaasa Insider pratat med lyfter fram några saker som utmärker Veritas. En av dem är språkkunskaperna, att kunderna kan räkna med att få service på sitt modersmål, må det sedan vara svenska, finska eller engelska. En annan viktig sak som nämns är att det är personlig service som gäller.

– Vi vill vara nära kunderna och stödja dem i deras vardag, säger Michael Isaksson.

Vi vill vara nära kunderna och stödja dem i deras vardag.

Ansvarsfullt uppdrag

Till pensionsbolagens viktigaste uppdrag hör att förvalta pensionsmedlen, att säkra så att det finns pengar att betala ut och att slutligen även betala ut pensioner. Michael Isaksson säger att det för dem inte heller räcker med att pengarna växer utan att det också är viktigt att de förvaltas på ett ansvarsfullt sätt.

I Vasa hittas Veritas kontor på Handelsesplanaden 15, i samma lokaler som Fennia.

LÄS OCKSÅ:

Sebastian Strandvall spelar snart för Fennia – Fotbollsprofilen Sebastian Strandvall utnämnd till ny kundchef

Lämna ett svar