Jiiri Rakennuttajat porskuttaa myötätuulessa – ”Olemme löytäneet paikkamme markkinoilla”

Juha Keskinen ja Riikka Holma

Jiiri Rakennuttajat auttaa rakennusyhtiöitä, kiinteistön omistajia ja taloyhtiöitä rakennus- ja korjaushankkeiden suunnittelussa ja valvonnassa. Reilun vuoden toiminut yritys on löytänyt paikkansa markkinoilla.

Suunnittelu kannattaa. Tämän ovat todenneet Jiiri Rakennuttajien yrittäjät Juha Keskinen ja Riikka Holma reilun vuoden yrittämisen jälkeen.

– Linjasimme alussa yrityksemme arvot, tarkoituksen ja strategian. Olemme tehneet asioita niiden mukaisesti ja onnistuneet tuottamaan haluttuja palveluita sekä saamaan hyviä asiakkuuksia, kuten Pikipruukin ja VOASin, Holma sanoo.

Yhtiön arvoja ovat yhdessä onnistuminen, palvelu ja sujuvuus, lupausten pitäminen sekä eteenpäin vievä asenne. Näiden arvojen mukaisesti toimimalla yrittäjät pyrkivät siihen, että rakennusprojekteissa aikataulu ja budjetti pitää.

Vastuullista työtä

Holma ja Keskinen tarjoavat monenlaisia rakennuttamisen palveluita. He toimivat esimerkiksi hankekehittämisen ja suunnittelun asiantuntijoina, projektinjohtajina, kustannuslaskijoina ja rakennustöiden valvojina.

Rakennus- ja remonttiprojekteja koskevat monenlaiset säädökset ja ehdot. Tehtävissä jämptiys on hyväksi.

– Työ on vastuullista. Siihen liittyy paljon juridisia asioita ja yksityiskohtia, mutta vielä tärkeämpää on kokonaisuuden hallinta. Projektit sujuvat, kun saamme kaikki osapuolet sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin, Holma kertoo.

Kustannussuunnittelupalvelumme ja ulkoistettu projektipäällikköpalvelumme eivät ole vielä tunnettuja.

Kumppanuus kannattaa

Rakennusalalla jotkin tilaajat haluavat saada kaiken yhdestä paikasta. Holmaa ja Keskistä tämä ei huoleta, päinvastoin.

Rakennusalalla kun on totuttu ostamaan palveluita kumppaneilta. Keskinen ja Holma ovat tehneet toimeksiantoja monille rakennusyhtiöille. Toisaalta myös Jiiri Rakennuttajat ostaa palveluita kumppaneiltaan, kun asiakkaat haluavat ostaa heiltä laajemman palvelukokonaisuuden.

Ja on niille pienemmillekin kokonaisuuksille edelleen kysyntää.

– Taloyhtiöt haluavat urakat monesti palasteltuna, koska se helpottaa kilpailuttamista.

Lisää kasvua

Holma ja Keskinen ovat tehneet ensimmäisen vuoden aikana paljon töitä. Se on tuonut myös tulosta.

– Olemme löytäneet paikkamme markkinoilla.

Kasvuakin yrittäjät hakevat ja se vaatii lisää myyntityötä.

– Esimerkiksi kustannussuunnittelupalvelumme ja ulkoistettu projektipäällikköpalvelumme eivät ole vielä tunnettuja, Holma kertoo.

 

LUE MYÖS:

Jiiri Rakennuttajat tuo sujuvuutta seudun rakennus- ja kiinteistöhankkeisiin

Lämna ett svar