Vaasa Insider kasvaa viidettä vuotta peräkkäin – Tilinpäätös näyttää voittoa

Pekka Leiviskä, Peter Stolpe, Minna Joki - Vaasa Insider redaktion toimitus
Pekka Leiviskä, Peter Stolpe, Minna Joki. Foto/Kuva: Linus Lindholm

Vaasa Insiderin myynti on kasvanut jo viidettä vuotta peräkkäin. ”Voimme vain nöyrästi kiittää kaikkia lukijoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat liiketoimintamme”, sanoo toimitusjohtaja Peter Stolpe.

Ensimmäiset viisi vuotta ovat hankalia lähes joka yritykselle. Karkeasti ottaen voi jopa sanoa, että lähes puolet kaikista uusista yrityksistä lakkaavat toimintansa viiden vuoden sisällä.

– Nyt olemme vihdoin ohittaneet tämän kauden, ja lippumme on huipussa, sanoo Vaasa Insiderin toimitusjohtaja ja päätoimittaja Peter Stolpe.

– Olemme oppineet paljon ja katsomme tulevaisuuteen luottavaisin mielin, hän sanoo.

Numerot selvillä

Vaasa Insiderin tilinpäätös on valmistumassa. Vuoden 2022 aikana yritys kasvoi jonkin verran ja teki myös pientä voittoa. Peter Stolpe kuvailee sitä kelpo vuodeksi, jolloin yhtiö on onnistunut maksamaan pois joitain vanhoja lainoja.

– Olemme aina yhtä onnellisia, kun saamme toiminnan pyörimään, Peter Stolpe sanoo.

Vahva sosiaalisessa mediassa

Viime vuoden kohokohtiin kuuluu esimerkiksi tutkimus, jonka mukaan Vaasa Insider oli 89. suosituin LinkedIn-sivu Suomessa. Tämä listaus vahvistaa, että yhtiön läsnäolo alustalla on vahvempi kuin esimerkiksi usean suuren pörssiyhtiön ja jopa monen kaupungin.

Vaasa Insider nosti riman korkealle myös ympäristötyön osalta aloittamalla laajamittaisen selvitystyön, jonka tarkoituksena on vähentää yhtiön hiilijalanjälkeä.

Tuhannet kiitokset

Peter Stolpe kiittää tässä yhteydessä kaikkia asiakkaita, lukijoita ja yhteistyökumppaneita. Stolpe kumartaa nöyrästi ja toteaa, että ilman niitä yritys ja sen toiminta ei ole mitään.

– Sama pätee tietysti henkilöstöön. Meitä ei ole monta, mutta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa saamme kaiken toimimaan, Stolpe sanoo.

Viime vuonna Pekka Leiviskä tuli mukaan tiimiin vakituisena avustajana. Leiviskällä on laaja kokemus mediasta ja tekstintuotannosta.

Pohjalainen mediatalo

Vaasa Insider julkaisee talousuutisia osoitteessa www.vaasainsider.fi. Yhtiö julkaisee myös Botnia Insider -lehteä, joka on yksi Suomen suurimmista talouslehdistä. Lisäksi yhtiöllä on myös kansainvälinen sivusto, www.vaasainternational.fi.

Pohjalaisen mediatalon uusin tulokas on ivanjustwantstoberich.com, joka on äskettäin perustettu verkkosivusto ”Ivan Just Wants to Be Rich” -sarjakuvalle.

 

Lue myös edellisen vuoden tuloksista:

Vaasa Insiderin liikevaihto kasvoi rajusti jo kolmatta vuotta peräkkäin – ”Kiitos, että uskotte meihin”

Vastaa