Multitronic Pro solmii suuren sopimuksen – Vaasalaisyritys toimittaa IT-laitteistoja lääkealan globaalille suuryritykselle

Robert Granholm
Robert Granholm.

Multitronic Pro on allekirjoittanut toimittajasopimuksen globaalin lääkeyrityksen kanssa. Vaasalaisyritys toimittaa laajan valikoiman IT-laitteistoja GSK PLC:lle.

Multitronic Pro aloittaa yhteistyön GSK PLC:n kanssa IT-laitteistojen toimittamiseksi Benelux-maihin ja Pohjoismaihin. GSK on globaali biolääketieteen yritys.

– Sopimus on meille erittäin merkittävä, olemme työskennelleet sen saamiseksi jo yli vuoden ajan, kertoo Multitronic Pron toimitusjohtaja Robert Granholm.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus käynnistää pitkäkestoisen yhteistyön. Sopimuksen vuosittainen arvo on todennäköisesti miljoonia euroja, vaikka Granholm ei haluakaan ilmoittaa tarkkoja summia.

Sopimus on meille erittäin merkittävä.

IT-laitteistoja

Sopimuksen mukaan Multitronic Pro toimittaa GSK PLC:lle kattavan valikoiman IT-laitteistoja, eli lähes koko Applen tuotevalikoiman sekä myös muita tuoteryhmiä.

– Toivomme yhteistyömme laajenevan myöhemmin myös muihin tuoteryhmiin, Robert Granholm toteaa.

Sopimus on jo selvästi lisännyt Multitronic Pron työmäärää. Parhaillaan rekrytoidaan kahta uutta myyjää, mutta yrityksen kasvavan tarpeen taustalla on tämän lisäksi muitakin kauppoja.

Hyvät suhteet avainasemassa

Multitronic Pro on perustamisestaan lähtien rakentanut hyviä suhteita sekä asiakkaisiin että yhteistyökumppaneihin, esimerkiksi laitteisto- ja ohjelmistovalmistajiin. Robert Granholm kertoo kaupan olevan pitkäjänteisen työn tulosta, taustalla ovat valmistajien antamat suositukset.

– Myös brexit on vaikuttanut asiaan. Asiakas tarvitsi toimijaa EU:n alueelta voidakseen varmistaa ongelmitta sujuvan yhteistyön, Robert Granholm toteaa.

Vaasalaisyritys palvelee globaalia toimijaa

GSK PLC:n missiona on ennaltaehkäistä ja parantaa sairauksia tiedettä, tekniikkaa ja osaamista yhdistämällä. Globaali yritys kehittää esimerkiksi rokotteita ja syöpälääkkeitä.

Multitronic Pro on teollisuuden tarvitsemien innovatiivisten laitteistoratkaisujen suunnitteluun, valmistamiseen ja toimittamiseen erikoistunut vaasalaisyritys. Yrityksen toimisto sijaitsee Wasa Innovation Centerissä.

 

LUE MYÖS:

Multitronic Pro kasvaa ja laajenee Vaasassa – ”Tietotekniikka ei saa jarruttaa kehitystä”

Vastaa