Vaasa Insider tukee lasten syöpähoitojen puolesta pyöräilevää Team Rynkeby – God Morgon Vaasan joukkuetta

Mari K. Niemi ja Johanna Haveri.

Pohjanmaalta lähtee tänäkin kesänä joukko innokkaita pyöräilijöitä polkemaan kohti Pariisia tavoitteenaan hankkia sponsorirahaa syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä tukemiseksi. Myös Vaasa Insider tukee Team Rynkeby – God Morgon Vaasaa.

Vaasa Insider päätti lähteä TR-GM Vaasan tiimisponsoriksi, koska vakavasti sairaat lapset tarvitsevat ja ansaitsevat hyvän hoidon ja huolenpidon. Team Rynkebyn kaltaiset tempaukset auttavat tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Esimerkiksi lasten syöpätutkimusta tekevä Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö, jolle valtaosa Suomen TR-GM:n lajoituksista ohjataan, toimii kokonaan lahjoitusten varassa. Toinen tukikohde on syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään tukeva Sylva ry.

– On hienoa, että kaikki tiimien hankkimat sponsorirahat menevät lyhentämättöminä lasten syöpätutkimukseen ja sairaiden lasten perheiden tukemiseen, sanoo Vaasa Insiderin uutispäällikkö Johanna Haveri.

Haveri ja TR-GM Vaasan edustaja Mari K. Niemi sopivat, että Vaasa Insider tukee pohjalaistiimiä antamalla sille luontoissuorituksena näkyvyyttä. Tavoitteena on, että tuon näkyvyyden ansiosta TR-GM Vaasan keräystavoite täyttyy.

Vaasa Insider seuraa kevään aikana pohjalaispyöräilijöiden valmistautumista pitkään pyöräilymatkaansa ja raportoi varmasti jotain myös tiimin matkalta. TR-GM Vaasasta kertovat jutut ovat advertoriaalien tapaan myös muiden kuin Vaasa Insiderin tilaajien luettavissa.

Toivotamme hyvää matkaa TR-GM Vaasalle!

 

Lue myös:

Pyöräillen Vaasasta Pariisiin syöpää sairastavien lasten hyväksi – Vielä ehtii sponsoriksi!

 

Vastaa