Pyöräillen Vaasasta Pariisiin syöpää sairastavien lasten hyväksi – Vielä ehtii sponsoriksi!

Team Rynkeby - God Morgon Vaasa matkalla Pariisiin kesällä 2018.

TR-GM Vaasan sponsorointivaihtoehdot:

  • Platinasponsori (alk. 12 500 €) saa mm. logonsa kuuden joukkueen pyöräilyasuihin ja kuuteen huoltoautoon, esittelyn TR-GM:n verkkosivuille sekä Platiansponsoribannerin omille sivuilleen.
  • Kultasponsori (alk. 2 500 €) saa mm. logonsa oman joukkueen pyöräilyasuihin ja huoltoautoon, logon TR-GM:n verkkosivuille sekä Kultasponsoribannerin omille sivuilleen. (Huom! Logot ehtivät mukaan ajoasuihin 18.1. mennessä tehdyistä sopimuksista.)
  • Hopeasponsori (alk. 1 500 €) saa mm. logonsa oman joukkueen huoltoautoon sekä TR-GM:n verkkosivuille sekä Hopeasponsoribannerin omille sivuilleen.
  • Pronssisponsori (alk. 300 €) saa mm. logonsa TR-GM:n verkkosivuille sekä pronssisponsoribannerin omille sivuilleen.
  • Tiimisponsorit tukevat omaa joukkuettaan luontoissuorituksille tai rahalahjoituksilla ja saavat logonsa TR-GM:n verkkosivuille sekä Tiimisponsoribannerin omille sivuilleen.

Team Rynkeby – God Morgon (TR-GM) Vaasan pyöräilijät lähtevät taas ensi kesänä polkemaan Vaasasta Pariisiin. Parhaillaan tiimin jäsenet harjoittelevat kesän koitosta varten ja etsivät sponsoreita lasten syöpätutkimukseen ja syöpäperheiden tukemiseen.

Haluaisitko kuulua ryhmään, joka harjoittelee tavoitteellisesti koko talvikauden ja suuntaa kesäkuussa pyöräillen kohti Pariisia, koska haluaa oman kunnon kohottamisen lomassa edistää lasten syöpätutkimusta ja antaa tukea syöpään sairastuneiden lasten perheille? Kuulostaa jännittävältä ja rankalta, mutta varmasti palkitsevalta.

Sponsorirahaa syöpätutkimukseen ja perheiden tukemiseen

Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta lähteä mukaan TR-GM Vaasa -tiimiin mutta voimme tukea hyvää asiaa sponsoroimalla oman maakuntamme pyöräilyjoukkuetta. Sponsorituki ohjataan lyhentämättömänä lasten syöpätutkimusta tekevälle Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle sekä syöpään sairastuneiden lasten perheitä tukevalle Sylva ry:lle.

Pinja Myllyniemi onnellisesti perillä Pariisissa kesällä 2018.

-Tiimien varusteet hankitaan keskitetysti ja jokainen tiimiläinen vastaa itse niistä ja muista matkasta aiheutuvista kustannuksista, jotta sponsorirahat voidaan käyttää syöpää sairastavien lasten hyväksi, vakuuttaa TR-GM Vaasan tämänvuotisen joukkueen kapteeni Pinja Myllyniemi.

Myllyniemi oli mukana myös viime vuonna, kun pohjalaisjoukkue TR-GM Vaasa osallistui maantiepyöräilytempaukseen ensimmäisen kerran. Hän ei ollut aiemmin harrastanut maantiepyöräilyä, mutta halusi mukaan joukkueeseen auttaakseen keräämään varoja Aamu säätiölle, joka kehittää entistä parempia ja tehokkaampia hoitoja lasten syöpätauteihin.

– Syöpähoitoja saaneet lapset saattavat varttuessaan kärsiä monista hoitojen aiheuttamista haittavaikutuksista. Siksi on tärkeää, että tutkimuksen avulla löydetään lapsille paremmin sopivat hoidot, joilla on vähemmän haittavaikutuksia, sairaanhoitajana työskentelevä Myllyniemi sanoo.

Suomesta lähtee seitsemän tiimiä

Pinja Myllyniemi ja Anna-Kaisa Saari.

Suomesta osallistuu tänä vuonna seitsemän joukkuetta Pariisin pyöräilyyn. Näiden joukkueiden yhdessä keräämät sponsorituet lahjoitetaan lasten syöpätutkimusta tekevälle Aamu Säätiölle sekä syöpää sairastavia lapsia ja nuoria ja heidän läheisiään tukevalle Sylvalle.

Viime vuonna TR-GM:n suomalaisjoukkueet lahjoittivat näille lahjoitusvaroin toimiville organisaatioille yhteensä 886 372 euroa. Tänä vuonna valtakunnallinen tavoite on kerätä vähintään saman suuruinen summa tai mielellään jopa enemmän.

Tänä vuonna pohjalaisjoukkueessa on 42 pyöräilijää. Pyöräilijöiden apuna on lisäksi kahdeksan hengen huoltajaryhmä, joka huolehtii muun muassa pyöräilijöiden taukoruokailuista, hotelliin kirjautumisista ja muista juoksevista asioista, jotta pyöräilijät voivat keskittyä ajamiseen.

Omakohtaisia kokemuksia

Suurin osa TR-GM Vaasan jäsenistä on ensikertalaisia. Urheilullisten haasteiden selättämisen lisäksi heitä yhdistää halu auttaa syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään. Monella heistä on myös omakohtaisia kokemuksia lasten syövästä, niin myös Anna-Kaisa Saarella, jonka lapsi sairastui syöpään 10 kuukauden vanhana. Nyt jo 11 vuotta täyttävän nuoren osalta tulevaisuus näyttää onneksi lupaavalta.

– Kun pari vuotta sitten kuulimme, että Vaasaan kootaan TR-GM -tiimiä, päätimme mieheni kanssa osallistua. Mies oli mukana joukkueessa viime kesänä ja tänä vuonna on minun vuoroni osallistua, Saari kertoo.

Hyvää mieltä ja näkyvyyttä sponsoroinnista

TR-GM:n hyväntekeväisyysprojektin tukemiseen on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Jos haluaa saada logonsa Vaasan tiimin pyöräilyasuun, kannattaa olla nopea. 18.1. mennessä tehdyillä vähintään 2 500 euron Kultasponsorilahjoituksilla ehtii vielä saada logonsa joukkueen ajovarusteisiin.

18.1. mennessä tehdyillä Kultasponsorilahjoituksilla ehtii saada logonsa joukkueen ajovarusteisiin.

Suomen TR-GM-joukkueet keräsivät viime vuonna sponsorirahoja yhteensä 886 372 euroa. Kuvassa TR-GM Vaasan vuoden 2018 joukkue.

Tähän mennessä Kultasponsoreiksi ovat lähteneet jo esimerkiksi AHA Logistics, Aktia, Freja, Gripen Wheels Finland, Kronqvist, Mustasaaren kunta, OSTP Finland, Solving & Fluidbag, Siggpac, Trailerwin, Vaasan osuuspankki, Visit Vaasa, Viria, Wapice, Wihuri/Linde ja Österberg Group. Ajovarusteissa on silti vielä tilaa uusille logoille!

Mahdollisuus ryhtyä sponsoriksi on olemassa vielä tämän jälkeenkin. Lisätietoa vaihtoehtoisista tukimuodoista löytyy esimerkiksi Team Rynkeby – God Morgonin verkkosivuilta.

Vastaa