Jake Rakennus sai kaksi uutta osakasta – Yhtiö rekrytoi jatkuvasti lisää

Jake Rakennus on kasvattanut toimintaansa sitoutuneen henkilöstön avulla. Yhtiö sai marraskuussa kaksi uutta osakasta, kun pitkäaikaiset työntekijät halusivat lähteä mukaan omistajiksi.

Pietarsaarelainen Jake Rakennus on kasvanut monelle startupille tyypillisellä tavalla. Yhtiö on halunnut sitouttaa parhaita osaajiaan tarjoamalla heille omistusta yhtiöstä.

Jake Rakennus sai marraskuussa kaksi uutta osakasta, kun André Mård ja Jens Mård liittyivät osakkaiksi yhtiöön.

– Olemme iloisia, että he halusivat ryhtyä osakkaiksi. Toivomme, että nuorten kumppanien avulla pystymme houkuttelemaan uusia osaajia joukkoomme ja saamme ylläpidettyä laajaa tietopohjaamme, toimitusjohtaja Johan Asplund kertoi.

Tarvitsemme lisää sekä projektipäälliköitä että rakentajia.

Kasvumahdollisuudet paranivat

Johan Asplund arvioi, että uusien osakkaiden myötä Jake Rakennuksella on mahdollisuus kasvaa entisestään. Yhtiö työllistää nykyisin 22 henkilöä, kun vielä 2019 yhtiössä työskenteli 12 henkilöä.

Liikevaihto kasvaa yhtiön arvion mukaan tänä vuonna noin 16 miljoonaan euroon viime vuoden noin 10 miljoonasta eurosta.

– Projektimme kasvavat jatkuvasti ja siksi tarvitsemme lisää sekä projektipäälliköitä että rakentajia, Johan Asplund kertoi.

Ensi vuoden tilauskantaa yhtiöllä on jo noin 19 miljoonaa euroa.

Teini-ikäisenä yhtiöön

Marraskuussa osakkaaksi mukaan tullut André Mård aloitti työt Jake Rakennuksella teini-ikäisenä talonrakentajan opintojensa ohessa. Hänen vakituinen työsuhteensa Jakella alkoi vuonna 2011, kun hän valmistui rakennusinsinööriksi ja on siitä lähtien työskennellyt vastaavana työnjohtajana.

– Vastaavan työnjohtajan rooli voi joskus tuntua yksinäiseltä, mutta Jakella näin ei ole käynyt. Olen saanut kehittyä valtavasti ja myös yritys on kehittynyt paljon minun aikanani, André Mård kertoi.

Jens Mård puolestaan aloitti Jake Rakennuksella kustannuslaskijana vuonna 2017. Vakituinen työsuhde solmittiin vuonna 2018 hänen valmistuttuaan rakennusinsinööriksi ja vuonna 2020 Jens aloitti työskentelyn vastaavan työnjohtajan roolissa.

– Jakella saa tilaa kehittyä ja mahdollisuuden tarttua haasteisiin. Olen aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä ja odotan saavani olla jatkossa entistä enemmän mukana Jaken kehittämisessä, Jens Mård kertoi.

Myös aiempia osakkaita

Mårdit eivät ole ainoat perustamisen jälkeen osakkaiksi liittyneet. Yhtiön perustivat Johan ja Jonny Asplund vuonna 2003. Kenneth Asplundista tuli osakas vuonna 2005.

Vuonna 2019 osakkaiksi mukaan tulivat Ronnie Asplund ja Tobias Asplund. Nykyään osakkaita on kaikkiaan seitsemän.

– Näen sen vahvuutena, että meiltä löytyy porukkaa monenlaisilla taustoilla sekä laajasti erilaista työkokemusta. Me Jakella työskentelevät olemme mukavaa, tulevaisuuteen uskovaa porukkaa ja toivomme löytävämme lisää samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä yritystä, Tobias Asplund kertoi.

 

LUE MYÖS:

Tuohex etsii lisää kiinteistösijoittajia – ”Meillä on kykyä löytää hyviä kiinteistökohteita”

Vastaa