Elon Pohjanmaan tiimi vahvistuu – ”Elon missio on luoda elämänmittaista turvaa asiakkaillemme”

Anne Väisänen, Juha-Pekka Ketola.
Anne Väisänen, Juha-Pekka Ketola.

Elo lujittaa jo ennestäänkin vahvaa läsnäoloaan Pohjanmaalla uusilla rekrytoinneilla. Mielenterveys ja työhyvinvointi ovat asioita, jotka juuri nyt kiinnostavat asiakasyrityksiä.

Elolla on ennestään vahva paikallistuntemus ja vakaa markkina-asema Pohjanmaan seudulla. Viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana kotimainen työeläkeyhtiö rekrytoi pari asiantuntijaa lisää ja vahvisti siten asemaansa entisestään.

– Elolla on yrityksenä erinomainen maine ja yhtiö on myös hyvä työnantaja, sanoo kuusi kuukautta yrityksessä työskennellyt Anne Väisänen.

Uusi yhteyspäällikkö

Anne Väisänen työskentelee Elolla yhteyspäällikkönä. Uudessa roolissaan hän huolehtii paikallisista ja alueellisista yritysasiakkaista alueella, joka vastaa entistä Vaasan lääniä.

– Lisäksi autan yrityksiä työkykyjohtamiseen liittyvissä asioissa, Anne Väisänen kertoo.

Monipuolinen työ sopii hyvin Väisäselle, jolla on aikaisempaa taustaa ja kokemusta niin vakuutusalalta kuin HR-tehtävistä.

Entinen jääkiekkoammattilainen ketjun vahvistukseksi

Anne Väisänen, Juha-Pekka Ketola, Elo, Vaasa
Anne Väisänen, Juha-Pekka Ketola.

Uusin vahvistus Elon Pohjanmaan tiimiin on Juha-Pekka Ketola. Ketola aloitti uudessa työssään yhteysjohtajana reilu kuukausi sitten. Elolla hän työskentelee suurten yritysasiakkaiden kanssa työkenttänään koko Suomi.

– Elolla olen uudessa roolissa, mutta yritys on minulle tuttu pitkältä ajalta ja olen aina pitänyt sitä yhtenä alan parhaimmista työnantajista, Ketola sanoo.

Juha-Pekka Ketola on monille tuttu aikaisemmasta urastaan jääkiekon ammattilaisena. Myös vakuutusalalla hän on ehtinyt kartuttaa sekä osaamista että arvostusta. Taustalta löytyy esimerkiksi useamman vuoden kokemus vakuutusmeklarina.

Eläkekysymykset ja työkykyasiat kiinnostavat

Anne Väisänen kertoo, että yksittäiset asiakkaat ottavat häneen yhteyttä tiedustellakseen omaa eläkeikäänsä ja eläkkeen määrää. Yritykset taas ovat kiinnostuneita eri tavoista tukea työkykyä ja mahdollisuuksista varhaiseen puuttumiseen esimerkiksi silloin, kun kyse on työntekijän henkiseen jaksamiseen liittyvistä haasteista.

– Elon missio eli olemassaolon syy on luoda elämänmittaista turvaa asiakkailleen, Anne Väisänen tiivistää.

Elon missio eli olemassaolon syy on luoda elämänmittaista turvaa asiakkailleen.

Hallinnoi eläkkeitä

Elon tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakkaat saavat ansaitsemansa eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksen hallinnoiman sijoitusomaisuuden arvo on tällä hetkellä kokonaiset 30 miljardia euroa.

Noin neljäsosa sijoituksista on Suomessa ja yhtiö on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista.

Tiivistä yhteistyötä

Elo syntyi vuonna 2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Alusta lähtien Elon strategia on ollut toimia läheisessä yhteistyössä kumppaneidensa Fennian ja LähiTapiolan kanssa. Yhteistyö on niin tiivistä, että monella paikkakunnalla Elo jopa toimii samassa konttorissa toisen tai molempien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Elon toimialueella, joka siis kattaa entisen Vaasan läänin alueen, asiakkaita palvelee myös senior adviser Tom Kurtén sekä kehittämispäällikkö Katja Ekman. Eläkeasioiden ohessa Elo tukee seudun yrityksiä myös esimerkiksi työkykyjohtamiseen ja työkyvyn riskeihin liittyvissä kysymyksissä.

LUE MYÖS:

Marja-Riitta Vest: ”Suomi elää Länsirannikosta”

Vastaa