Team Rynkeby – God Morgon Vaasa aloitti pitkän pyöräilyurakkansa – Iso joukko ihmisiä saatteli joukkueen matkaan tihkusateessa

TR-GM Vaasan kapteeni Pinja Myllyniemi ja reittivastaava Göte Granholm.

TR-GM Vaasa on nimestään huolimatta koko Pohjamaan joukkue. Joukkueeseen kuuluu 33 pyöräilijää ja seitsemän huoltojoukkueen jäsentä.

Joukkue keräsi torille paljon saattajia.

Pieni tihkusade ei haitannut, vaan ilmassa oli jännittyneen odottava tunnelma, kun TR-GM Vaasan joukkueen 33 jäsentä kokoontuivat Vaasan torille lähteäkseen pyöräilemään kohti Pariisia. Pyöräilijöiden ja huoltajien lisäksi torille oli kokoontunut satakunta ihmistä Vaasasta ja muualta Pohjanmaalta toivottamaan pyöräilijöille hyvää matkaa. Hyvästelijöiden joukossa oli perheenjäseniä, ystäviä, viimevuotisen pyöräilyjoukkueen jäseniä ja sponsoreita.

– Tämä on hieno esimerkki siitä, kuinka pahakin asia voi yhdistää ihmisiä myönteisesti, sanoi joukkueen lähtöä seuraamaan tullut Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson.

Pahalla asialla Jansson viittasi lasten syöpätauteihin, joiden tutkimukseen ja syöpälasten perheiden tukemiseen Team Rynkeby – God Morgon kerää varoja pyöräilytempauksellaan.

Pahakin asia voi yhdistää ihmisiä myönteisesti.

Myös Visit Vaasa sponsoroi Vaasan joukkuetta ja lahjoittaa sitä kautta varoja Aamu Säätiölle lasten syöpätutkimusta varten ja Sylva ry:lle syöpälasten perheiden tukemiseen.

Hyvän asian puolesta

Tänään aamupäivällä liikkeelle lähtenyt TR-GM Vaasa kokoontuu Helsinkiin ja lähtee sieltä yhdessä muiden suomalaisjoukkueiden kanssa kohti Pariisia ensi perjantaina. Lähtötilaisuus järjestetään Töölönlahden puistossa perjantaina 28.6.2019.

Ensikertalaisena mukaan lähtevä Anna-Kaisa Saari myöntää, että lähteminen jännittää. Hän uskoo, että ylimääräinen lähtöjännitys purkautuu kyllä, kunhan joukkue pääsee pyörien päälle.

Anna-Kaisa Saari ja Pasi Tuominen.

Anna-Kaisaa saattamassa on oman perheen lisäksi myös työkavereita Wapicelta. Heidän joukossaan oli myös toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

– Hyvän asian takia pyöräileviä on mukava tulla tsemppaamaan, sanoo Tuominen, jonka yritys on yksi Vaasan joukkueen sponsoreista.

Pitkä urakka

Vaikka TR-GM -joukkueilla on edessään vielä lähes 2 000 kilometrin polkemisurakka, varsinainen työ on alkanut jo syksyllä.

– Uuden joukkueen jäsenet tapasivat 1.10. ja siitä alkoi yhteinen harjoittelu. Syksyllä kävimme muun muassa kävelyillä ja spinningissä sekä tutustuimme maantiepyöräilyyn. Nyt keväällä olemme tehneet yhdessä pitkiä pyöräilyretkiä, kertoo joukkueen kapteeni Pinja Myllyniemi.

Hyvää matkaa!

Myllyniemi oli mukana jo viimevuotisessa joukkueessa. Hän kertoo, kuinka tänä keväänä tietoisuus Team Rynkeby – God Morgonin hyväntekeväisyystempauksesta on ollut hyvin suuren yleisön tiedossa. Ihmiset ovat huudelleet tsemppiviestejä ohi ajavalle joukkueelle ympäri maakuntaa.

Seuraamme tänään matkaan lähteneen TR-GM Vaasan matkaa kohti Pariisia. Joukkueen huollosta vastaavan Erja Gaddin välityksellä. Perillä Pariisissa joukkue on lauantaina 6. heinäkuuta.

 

 

LUE MYÖS:

Ennätysmäärä yrityssponsoreita tukee vakavasti sairaiden lasten puolesta polkevia Team Rynkeby-joukkueita

 

Vastaa