Chans få reda på precis vad du vill om Finlands största underjordiska energilager – Miljonsatsningen på Vasklot

Mats Söderlund, Stefan Damlin.

Stefan Damlin, vd för Vasa Elektriska, intervjuas snart offentligt av Vaasa Insiders Peter Stolpe. Ämnet är det underjordiska energilagret som byggs upp under Vasklot.

Fem miljoner euro investeras som bäst i ett energilager under Vasklot. Det är en stor satsning där Vasa Elektriska och EPV Energi är huvudaktörer.

Det låter fint men vad innebär det här egentligen? Vad betyder det för Vasklot? Vad betyder det för Vasaborna?

Påverkar det din plånbok på något sätt? Hur påverkar det miljön???

Påverkar det min plånbok?

Stefan Damlin, vd för Vasa Elektriska, är beredd att svara på just dina frågor. På byggmässan Vasara i Botniahallen, på lördagen den 26 oktober klockan 12, intervjuas han offentligt av Peter Stolpe, Vaasa och Botnia Insiders chefredaktör och vd.

Har du frågor du vill att Stolpe ska ställa Damlin kan du mejla in dem till info@vaasainsider.fi.

Egen scen

Intervjun med Stefan Damlin sker på scenen för Cirkulär ekonomi. Under de två mässdagarna kommer där att bjudas på mycket annat cirkulärt program.

Klockan 13.10 på mässlördagen intervjuar Peter Stolpe Vaseks projektchef Göran Östberg. Då är temat Minimossens återbruksgalleria. Finns det frågor om det kan de också mejlas in till redaktionen.

Andra teman som kommer att tas upp i fristående anföranden inkluderar CERM-projektet, massivtträbyggande, Findit och fjärrvärme.

LÄS OCKSÅ:

Tiden mogen för stor investering – Vasa får landets största underjordiska energilager i Vasklot

Lämna ett svar