VisionLaw on lakialan muutoksen veturi – Uusi lakipakki palvelee pk-yrityksiä

VisionLaw mullistaa jälleen pk-yritysten lakipalveluita. Uudella Lakipakki-palvelulla yritys saa kaikki tarvitsemansa lakipalvelut kiinteään 15 euron päivähintaan.

– Lakipakki tuo Suomen kattavimman lakiturvan pk-yrityksille hintaan, johon ei alalla olla totuttu, kertoo VisionLaw’n toimitusjohtaja, varatuomari Jussi Pirhonen.

Jussi Pirhonen.

Alhainen hinta on Pirhosen mukaan mahdollista teknologiaa hyödyntämällä ja suunnittelemalla lakipalveluiden prosessi uudelleen. Jos yrityksellä on paljon työntekijöitä tai esimerkiksi kansainvälistä liiketoimintaa, palvelun hintaan lisätään 20 prosenttia.

Jatkuvaa lakimiesapua

Lakipakki tarjoaa yrityksille ennen kaikkea jatkuvaa lakimiesapua. Pirhosen mukaan pieneltäkin tuntuvat asiat on hyvä tarkistaa, ja jos jokin tuntuu epävarmalta, on tuttuun lakimieheen helppo ottaa yhteyttä.

– Haluamme kannustaa yrityksiä matalalla kynnyksellä ottamaan yhteyttä. Lakipakki-asiakas saa nimetyn lakimiehen, jolle yrityksen toimiala on tuttua ja joka pysyy hyvin sisällä yrityksen asioissa, kuvailee Pirhonen.

On todella tärkeää, että yrityksen sopimukset ovat kunnossa.

Arkisen lakiavun lisäksi Lakipakki-asiakas saa kaikki yrityksen omat ja lakisääteiset sopimukset ja asiakirjat ilman eri veloitusta. Yleisiä esimerkkejä ovat osakassopimus ja kilpailukieltosopimus sekä osakasluettelo ja henkilöstö- ja koulutussuunnitelma.

– Sopimusten tarve vaihtelee yrityksen koon ja toimialan mukaan, ja monia tarvittavia sopimuksia määrittää myös lainsäädäntö, kuten työsopimuslaki ja työaika- ja työturvallisuuslaki, sanoo Pirhonen.

– Alkuun kartoitamme yrityksen sopimuspatteriston, ja teemme puuttuvat asiakirjat. On todella tärkeää, että yrityksen sopimukset ja asiakirjat ovat kunnossa, ja Lakipakilla haluamme tukea yrityksiä tässä, hän lisää.

Helposti lähestyttävä lakimies

Pirhosen mukaan monet yritykset kokevat lakipalveluiden hankinnan hankalana, kustannukset pelottavat ja myös yhteydenpito lakimieheen voi olla vaikeaa.

– Olemme jo aiemmin määrätietoisesti madaltaneet kynnystä kohdata lakimies, ja Lakipakki on luonteva jatke palveluihimme, toteaa Pirhonen.

Olemme määrätietoisesti madaltaneet kynnystä kohdata lakimies.

VisionLaw’n palvelut ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta, sillä yritys on mahdollistanut täysin etänä toteutettavat lakipalvelut jo kaksi vuotta ennen koronaa omalla patentoidulla teknologialla.

– Lakipalveluiden saatavuutta on helpotettu, kun asiakirjat voidaan työstää yhdessä etänä ja myös allekirjoittaa sähköisesti, kertoo Pirhonen.

Kiinteät toimistot VisionLaw’lla on Helsingissä, Tampereella, Seinäjoella ja Vaasassa. Viime vuonna VisionLaw toi lakimiehen lähestyttävyyden uudelle tasolle, kun lakimies palveli asiakkaita liikkuvassa lakitoimistossa.

– Lakitupa-auto kiersi koronan hieman rauhoituttua koko kesän 2020 Suomea aina Hangosta Kilpisjärvelle. Palvelu sai hyvän suosion ympäri Suomea, ja on nyt tauolla odottamassa, että tilanne koronan kanssa rauhoittuu.

LUE MYÖS:

Lakitupa-autossa lakimiestä ei tarvitse arastella – VisionLaw´n toimitusjohtaja neuvoo asiakkaita pakettiautossa Vaasan torilla

Lämna ett svar