Kasvujohtajien aamukahvit nousivat suureen suosioon – Tehokas puolituntinen johtajana kasvun tueksi

MPS-Yhtiöiden Kasvujohtajien aamukahvit nousivat heti suureen suosioon, kun ensimmäinen tilaisuus järjestettiin helmikuussa. Aamukahveilla osallistujat saavat tiiviin katsauksen johtajien arkeen liittyvistä ajankohtaisista teemoista.

– Aamukahvi-tilaisuus on johtajien arkeen sopiva tehokas puolituntinen. Ensimmäisillä aamukahveilla oli mahtavaa nähdä linjoilla yli sata johtajaa, iloitsee MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elina Koskela.

Kaikille kiinnostuneille

Kasvujohtajien aamukahvit järjestetään joka toinen keskiviikko kello 8.30-9.00. Niiden merkeissä kokoontuu vapaamuotoinen Kasvujohtaja-yhteisö, johon kaikki kiinnostuneet voivat liittyä mukaan.

– Käytämme aamukahveilla Teamsia, mikä mahdollistaa myös yhteisen keskustelun ja verkostoitumisen kunkin viikon teeman tiimoilta, kuvailee Koskela.

Ensimmäisillä aamukahveilla oli mahtavaa nähdä linjoilla yli sata johtajaa.

Aamukahvien lisäksi osallistujat saavat joka toinen keskiviikko Kasvujohtajien uutiskirjeen.

– Uutiskirjeessä tiivistyy edellisen viikon aamukahvien sisältö sekä kutsu tulevan viikon aamukahveille.  Uutiskirjeen mukana saa myös edellisviikon aamukahvien tallenteen ja mahdollisesti käytetyn materiaalin, sanoo Koskela.

Johtajuuden näköalapaikka

Ensimmäisillä aamukahveilla helmikuussa pureuduttiin suorahakukonsultti Sari Salojärven johdolla TOP 3 haetuimpaan johtajaominaisuuteen ja johtajarekrytoinnissa onnistumiseen.

Vahva toimialaosaaminen näkyy edelleen johtajavalintojen kriteerinä, mutta tällä hetkellä se ei ole keskustelujen ytimessä.

– Johtajaominaisuuksista nousevat selkeään kärkeen vuorovaikutustaidot ja empatia sekä uteliaisuus ja avoimuus uudelle. Johtajan on myös tärkeä ymmärtää, mitä huominen on ja miten teknologisia ratkaisuja ja digitalisaatiota voidaan liiketoiminnassa hyödyntää, toteaa Salojärvi.

Hyvällä johtamisella on paikkansa.

Maaliskuun aamukahvien merkeissä kuultiin persoonallisuuden merkityksestä johtajavalinnoissa. Suorahakuja työkseen tekevä psykologi Jaana Jaatinen nosti keskusteluun sen, mitä toimeksiantajat persoonallisuudesta etsivät ja miten voi varmistaa oman persoonansa menestyksen.

– MPS-Yhtiöissä olemme näköalapaikalla siinä, mitä johtajuudessa tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Hyvällä johtamisella on paikkansa ja aamukahvien teemoilla haluamme tukea johtajia omassa kasvussaan, sanoo MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elina Koskela.

Lämna ett svar